![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Nagrywarka Blu-Ray do laptopa - jaka wybrac?
Witam
Jak w temacie. Troche zniesmaczony problemami wew nagrywarki LG do desktopow i mostka Unitek postanowilem zalozyc ten temat. Wiem, ze tematyka byla poruszana na forum, jednakze jest ona porozrzucana po roznych miejscach, czesc tematow juz jest nieaktualna, wiec uznalem, ze warto zebrac te informacje w jednym miejscu. Wydaje mi sie, ze jedyne rozsadne rozwiazania to albo zewnetrzna nagrywarka pod USB, albo wew. naped do laptopa, dla tych ktorzy maja mozliwosc/chca zmienic obecnie zamontowany naped, albo mostek UNITEK + wew. naped, ale rowniez przeznaczony do laptopa, zeby nie bylo problemow z brakiem mocy. Prosba aby podawac modele, ktore sa w miare dostepne na rynku. Osobiscie zalezy mi na obsludze M-Disc. Dzieki za pomoc. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Poradnik nagrywania plyt blu ray | Domi731 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 433 | 16.04.2015 13:21 |
problem z nagraniem filmu hd na blu ray | aarko1 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 2 | 02.03.2011 22:20 |
video clip do Blu ray | muzykoman | High Definition | 0 | 04.10.2010 21:00 |
Blu Ray z menu ? | kalan7 | High Definition | 0 | 22.12.2009 17:24 |
dobra nagrywarka dvd do laptopa Acer TravelMate4051LMi? | qzo | Napędy optyczne DVD | 2 | 02.06.2006 16:38 |