![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Nagrywarka Blu Ray a odtwarzanie oryginalnych płyt
Witam serdecznie, przepraszam jeśli to zły dział, ale ten wydawał się mi najodpowiedniejszy.
Czytając forum zauważam, że większość Was kupuje nagrywarki które mają służyć raczej do archiwizacji danych aniżeli jako odtwarzacz multimediów. U mnie jest inaczej, kilka dni temu padł mi odtwarzacz stacjonarny Blu Ray i rozważam uczynienie komputera moim centrum multimedialnym. Niepokoi mnie jednak pewna kwestia, która kiedyś odwiodła mnie od PC video, a mianowicie problem napędów komputerowych z odczytem oryginalnych filmów na Blu Ray (ktoś pisał kiedyś, że chyba oryginalny Spiderman mu nie działał i nie chodziło o region płyty bo na stacjonarnym odtwarzaczu było ok) oraz problemy z softem do odtwarzania ów filmów. Czy może ktoś z Was powiedzieć czy coś się zmieniło na lepsze w tej kwestii? Bardzo cenię sobie jakość filmów i jak już uciułam z wypłaty jakieś 50-70 zł to kupię sobie dobry tytuł na niebieskim nośniku i głupio byłoby nie móc go obejrzeć. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Rafał |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W skrajnych przypadkach może się tak zdarzyć że zabezpieczania przed kopiowaniem błędnie blokują odtwarzanie materiałów na BluRay PC-player , ale programy typu AnyDVD \ DVDFab Passkey w 100% radzą sobie z tymi ograniczeniami.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Czy ten obraz blu ray ma kod regionalny? | naimad89 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 1 | 03.12.2014 07:06 |
Czy można dodać audio pl do obrazy płyty blu ray | naimad89 | High Definition | 24 | 15.08.2014 11:03 |
głośniki z kina domowego z dvd do odtwarzacza Blu Ray | serious | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 4 | 19.03.2011 20:23 |
problem z nagraniem filmu hd na blu ray | aarko1 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 2 | 02.03.2011 22:20 |
Nagrywarka nie czyta oryginalnych płyt | toja | DVD-Video | 5 | 10.11.2006 21:16 |