![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#6 | ||
Guru
Data rejestracji: 02.09.2016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pamiętam, że jeszcze za czasów nagrywarek\odtwarzaczy DVD dla PC można było zmienić region ograniczoną ilość razy (np 5). Cytat:
Obecnie nie mam żadnego odtwarzacza Ultra HD. Może jak wyjdzie PS5 to się to zmieni, aczkolwiek nie wiadomo czy jeszcze konsole będą miały możliwość odtwarzania\uruchamiania płyt. PC ma połączony z TV, więc nie będę musiał się "garbić" przed monitorem. Myszka bezprzewodowa dla wygody też jest. Z drugiej strony możliwe, że w niedalekiej przyszłości nikt już nie będzie kupował płyt UHD lub ten rynek będzie b. mały, na ten nośnik będą wychodziły tylko "hiciory". Streaming, VOD, itp robi swoje. Więc skoro parametry te nagrywarki mają mocno zbliżone, UHD to niewiadoma, cena jest dwa razy wyższa ponieważ BDR-211 ma dodaną "tylko" obsługę UHD... Sam już zgłupiałem. ![]() BTW: Jeszcze raz dziękuje wszystkim za pomoc i sugestie.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Nagrywarka na USB, Benq 1650, Problem | luk-a-sz | Napędy optyczne DVD | 15 | 31.03.2006 14:20 |
Tematy maturalne na Polski.. (przeciek z IRCa ;) | Martin_TP | Off topic | 7 | 15.05.2003 00:20 |
teac czy liteon? nagrywarka na dluzej | marx | Napędy optyczne CD | 22 | 03.01.2003 09:00 |