![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#6 |
DrBackup
Data rejestracji: 28.05.2005
![]() |
Chodzi mi o nagrywanie płytki z samymi danymi na BD i przykładowo kompatybilność (czytaj brak) UDF2.5/2.6 w systemach niższych niż MS Vista.
Tak wiem że są takie programy jak np. InCD reader lub zwykłe InCD za free od AHEAD ale te sterowniki przykładowo u mnie knocą exprorer.exe i dodatkowo pojawiają się problemy ze zgodnością z innymi sterownikami np. do truecrypta ![]() Stąd moje "noobowe" pytanie czy jest opcja aby płyty BDR nagrywalne mogłby być w taki sposób wypalane aby zachować zgodność z UDF oraz możliwość bezproblemowej pracy w systemie XP ![]() Pozdro
Tagi |
blu-ray, iso, tworzenie iso blu-ray |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Poradnik nagrywania plyt blu ray | Domi731 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 433 | 16.04.2015 13:21 |
problem z nagraniem filmu hd na blu ray | aarko1 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 2 | 02.03.2011 22:20 |
video clip do Blu ray | muzykoman | High Definition | 0 | 04.10.2010 21:00 |
Blu Ray z menu ? | kalan7 | High Definition | 0 | 22.12.2009 17:24 |