![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Zapytanie/prośba o polecenie nagrywarki Blue-ray.
Witam. Jeśli zły dział to nie bijcie proszę, na forach nie byłem 20 lat. Jak w temacie - interesuje mnie nagrywarka blue-ray do budżetowego laptopa HP Victus. Zewnętrzna. Co polecicie? Na jakim "połączeniu"? USB 3.0? USB C? Myślałem, że uwinę się w budżecie 200, 300 zł, ale z tego co widzę to tak dobrze nie ma. Czy Verbatim Slimline X6 ULTRA HD 4K USB-C 3.1 byłby dobrym wyborem? Nie mam nie wiadomo jakiego budżetu, ale już zauważam, że te 400, 500 zł będzie trzeba najprawdopodobniej dać. Była na popularnym serwisie aukcyjnym jakaś za ok. 360 zł, ale już jej nie ma (to o nią głównie chciałem zapytać). Podpowiedzcie proszę, co warto wybrać pod kątem (hmmm... sam nie wiem, jak to wyartykułować) trwałości, stabilności połączenia w/w urządzenia peryferyjnego z lapkiem (podobno usb-c) i może lekko przyszłościowo (nie wiem, jaka jest trwałość takich urządzeń. Zapewne intensywność użytkowania również tu będzie odgrywała swoją rolę). Dzięki wielkie i korzystając z pory roku - szczęśliwego nowego roku, oby nie był gorszy od aktualnie ustępującego i udanego Sylwka
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
Prośba o usunięcie posta
Witam. Wybrałem tego Verbatima Slime, wątek można usunąć. Próbowałem, nie udało mi się ani usunąć posta ani go edytować. Pozdro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem za bardzo jak tobie pomoc skoro jest temat w powieszonych i wystarczy poczytac.
Jaką kupić nagrywarkę BLU-RAY 2025r.?
![]() |
#4 |
![]() |
Sonda
Witam. Zamówiłem już tego Verbatima z sondy. Lecz sonda nie jest miarodajna - ktoś może dla jaj wybierać odpowiedzi niewłaściwe. Liczyłem na odzew osób będących w temacie pod postacią konkretnych odpowiedzi "ten model - dlatego" i tu argumenty. Pozdro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o napędy slimline , to niestety są gorszej jakości od tradycyjnych. Polecany jest adapter z zasilaczem i zwykły napęd 5.25. Sam dawno był kupił cos pod USB ale jak komuś zależy na jakości wypalanych płyt to niestety nie opcji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
Cytat:
Bez jaj ![]()
![]() |
![]() |