Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD

Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.12.2024, 18:00   #1
Szpecoo
Data rejestracji: 26.12.2024
Szpecoo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Zapytanie/prośba o polecenie nagrywarki Blue-ray.

Witam. Jeśli zły dział to nie bijcie proszę, na forach nie byłem 20 lat. Jak w temacie - interesuje mnie nagrywarka blue-ray do budżetowego laptopa HP Victus. Zewnętrzna. Co polecicie? Na jakim "połączeniu"? USB 3.0? USB C? Myślałem, że uwinę się w budżecie 200, 300 zł, ale z tego co widzę to tak dobrze nie ma. Czy Verbatim Slimline X6 ULTRA HD 4K USB-C 3.1 byłby dobrym wyborem? Nie mam nie wiadomo jakiego budżetu, ale już zauważam, że te 400, 500 zł będzie trzeba najprawdopodobniej dać. Była na popularnym serwisie aukcyjnym jakaś za ok. 360 zł, ale już jej nie ma (to o nią głównie chciałem zapytać). Podpowiedzcie proszę, co warto wybrać pod kątem (hmmm... sam nie wiem, jak to wyartykułować) trwałości, stabilności połączenia w/w urządzenia peryferyjnego z lapkiem (podobno usb-c) i może lekko przyszłościowo (nie wiem, jaka jest trwałość takich urządzeń. Zapewne intensywność użytkowania również tu będzie odgrywała swoją rolę). Dzięki wielkie i korzystając z pory roku - szczęśliwego nowego roku, oby nie był gorszy od aktualnie ustępującego i udanego Sylwka Pozdro.
Szpecoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.12.2024, 18:36   #2
Szpecoo
Prośba o usunięcie posta

Witam. Wybrałem tego Verbatima Slime, wątek można usunąć. Próbowałem, nie udało mi się ani usunąć posta ani go edytować. Pozdro.
Stary 28.12.2024, 19:33   #3
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Nie wiem za bardzo jak tobie pomoc skoro jest temat w powieszonych i wystarczy poczytac.

Jaką kupić nagrywarkę BLU-RAY 2025r.?
Stary 28.12.2024, 21:21   #4
Szpecoo
Sonda

Witam. Zamówiłem już tego Verbatima z sondy. Lecz sonda nie jest miarodajna - ktoś może dla jaj wybierać odpowiedzi niewłaściwe. Liczyłem na odzew osób będących w temacie pod postacią konkretnych odpowiedzi "ten model - dlatego" i tu argumenty. Pozdro.
Stary 29.12.2024, 10:21   #5
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Szpecoo Podgląd Wiadomości
Witam. Zamówiłem już tego Verbatima z sondy. Lecz sonda nie jest miarodajna - ktoś może dla jaj wybierać odpowiedzi niewłaściwe. Liczyłem na odzew osób będących w temacie pod postacią konkretnych odpowiedzi "ten model - dlatego" i tu argumenty. Pozdro.
Dla jaj to kura kogutowi daje

Jeśli chodzi o napędy slimline , to niestety są gorszej jakości od tradycyjnych.
Polecany jest adapter z zasilaczem i zwykły napęd 5.25. Sam dawno był kupił cos pod USB ale jak komuś zależy na jakości wypalanych płyt to niestety nie opcji.
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.12.2024, 11:55   #6
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Szpecoo Podgląd Wiadomości

Bez jaj , wystarczy poptarzec na rezultaty glosowania i ich ilosc, latwo zobaczyc ze glosuja tam osoby z forum.

Tagi
blue-ray, nagrywarki, polecenie, zapytanie/proĺ›ba

Twoje uprawnienia: