Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD

Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.01.2012, 23:05   #1
zoltan666
Data rejestracji: 27.12.2011
zoltan666 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
W głównych ustawieniach programu są dostępne 3 rodzaje menu: XMB, static i carousel. Natomiast w ustawieniach przy konkretnym filmie nie ma juz carousel menu i w związku z tym nie moge ustawic tego rodzaju menu. Tez tak masz u siebie?
I druga sprawa. Masz jakies spolszczenie do tego programu? Ja znalazłem jakies, ale to chyba do starszych wersji, albo ja nie umiem tego właściwie zainstalować?
zoltan666 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.01.2012, 13:05   #2
artur111bartek
Data rejestracji: 02.06.2011
artur111bartek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez zoltan666 Podgląd Wiadomości
W głównych ustawieniach programu są dostępne 3 rodzaje menu: XMB, static i carousel. Natomiast w ustawieniach przy konkretnym filmie nie ma juz carousel menu i w związku z tym nie moge ustawic tego rodzaju menu. Tez tak masz u siebie?
I druga sprawa. Masz jakies spolszczenie do tego programu? Ja znalazłem jakies, ale to chyba do starszych wersji, albo ja nie umiem tego właściwie zainstalować?

zatrzymaj tę wersję na potem - na bank masz wersję 4
poszukaj wersji 3 ma PL ( 1. settings , 2. GUI , 3. POLISH)

daj do niej pliki mkv (mozesz je bezstratnie uzyskać np - 1.plik video z oryginału do tsmuxser , wybrać demux. 2 mkmergeGUI -TYLKO wersja 3 - połączyć do mkv - zwróć uwagę by do video dać fps taki sam jak w oryginale , bo program z automatu daje 25 fps)

zobacz co Ci wyjdzie - jak coś to pisz - co wiem to pomogę

proponuje popracować na plikach mkv np 100 MB - szybki wynik i nie tracisz czasu.
artur111bartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
blu-ray, nagrywanie, nagrywanieblu-ray, poradnik blu-ray

Twoje uprawnienia: