Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.03.2013, 18:57   #406
Ignatius
Bywalec
 
Data rejestracji: 18.07.2010
Posty: 52
Ignatius zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez borejek3 Podgląd Wiadomości
Od około pół roku leżą u mnie dwie oryginalne płyty DVD Video. Mam pytanie co i jak zrobić aby te dwie płyty DVD wrzucić na jedną BD-25 tak aby po wrzuceniu do stacjonarnego odtwarzacza BD startowały jak nagrana płyta w formacie BD Video.
Nie da się tak zrobić, bezpośrednio.
Musiałbyś zrobić reautoring BD, łącząc te dwa DVD, a to nie takie proste.
Ignatius jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.03.2013, 10:20   #407
lebron777
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 28.03.2013
Posty: 3
lebron777 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Czy aby nagrac plyte BD-R, ktora jest juz gotowa kompilacja [tsmuxer] KONIECZNE jest imgburn i udf 2.5? Czy np. dvdfab lub ashampoo maja jakos automatyczne ustawianie tego udf?

Chodzi o to, czy ta sama technika nagrania jest aby dzialalo na stacjonanrym co ps3?
lebron777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.04.2013, 13:11   #408
Wobbler
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 18.04.2013
Posty: 1
Wobbler w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Darmowe narzędzie - Handbrake.
Wobbler jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.04.2013, 00:43   #409
poczesaniec1
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 01.06.2006
Posty: 1
poczesaniec1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nagrałem film na blu-ray DL w 3D problem polega na tym że ca jkieś 10 minut,klatkuje i zacina sie na chwile,dzieje się tak tylko na ps3,płyty nie zacinają się na laptopie ani na odtwarzaczu blu-ray,leczy tam mogę oglądać tylko w 2D
zabezpieczenia płyty usunołem dvd fabem i poprzez zamontowanie obrazu płyty skopiowałem płytę w locie
wcześniej przegrywając płyty nie działo się tak,a teraz nie wiem czy to wina aktualnie posiadanego dvd faba,że ps3 zacina przez usunięte zabezpieczenia czy to ogólnie wina ps3?
poczesaniec1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.05.2013, 09:43   #410
czary2mary
Zamaskowany
 
Avatar użytkownika czary2mary
 
Data rejestracji: 12.10.2005
Posty: 20,993
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mam uszkodzoną płytę Blu-Ray -w stacjonarce zawiesza się na menu- w komputerze odtwarza się koncert główny bez problemu.
Problem polega na zgraniu -Fab wywala błąd przy próbie zgrania przy wszystkich ustawieniach i zgrywaniu tylko koncertu!
Czym i jak można to jeszcze ugryźć??

Poradnik nagrywania plyt blu ray-2013-05-01-10-21-11.png
__________________
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.06.2013, 19:52   #411
borejek3
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 05.02.2006
Posty: 85
borejek3 ma jeszcze możliwość poprawy <-1 - -10 pkt>
Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi taką przypadłość? Mianowicie. Nagrałem pewien film na płytce Verbatim BDR-DL 50GB i film jest odtwarzany na wszystkich sprzętach nawet PS3 natomiast na sprzęcie Panasonic (sprawdzałem na dwóch różnych) niestety nie. Zna ktoś przyczynę takiej sytuacji?
borejek3 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.06.2013, 09:12   #412
czary2mary
Zamaskowany
 
Avatar użytkownika czary2mary
 
Data rejestracji: 12.10.2005
Posty: 20,993
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Albo firmware-lub chipset nie rozpoznaje poprawnie płyty albo niezgodność wersji nośnika BD albo tandetna optyka z czego Panasonic jest znany .
__________________
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.11.2013, 20:51   #413
czary2mary
Zamaskowany
 
Avatar użytkownika czary2mary
 
Data rejestracji: 12.10.2005
Posty: 20,993
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Komp przez ponad 10h męczył się z robotą a nie widać efektów
Pliki w folderze są nie widoczne i Eksplorator Windows raportuje że foldery są puste .
Natomiast we właściwościach i w NERO tylko że po przeciągnięciu do okna wyboru zapisu widzi pliki BDMV i można bez problemu nagrać.
Foldery również widoczne w CDCheck .
Wszelkie zmiany ustawienia widoku ,wyświetlania folderów nic nie dają .
KI diabeł?

Poradnik nagrywania plyt blu ray-2013-11-13-19-30-25.png

Poradnik nagrywania plyt blu ray-2013-11-13-20-42-12.png
__________________
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.11.2013, 21:00   #414
seku
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,800
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
p.s. co zajmuje tyle czasu na przekodowanie ?
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.11.2013, 21:26   #415
czary2mary
Zamaskowany
 
Avatar użytkownika czary2mary
 
Data rejestracji: 12.10.2005
Posty: 20,993
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
p.s. co zajmuje tyle czasu na przekodowanie ?
BD-50 na BD-R25
__________________
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.11.2013, 21:48   #416
seku
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,800
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie wiem nie robiłem jeszcze nigdy :-)
na Jakim CPU i GPU


czyli będzie strata taka sam jak na DVD-5 do DVD-9 ?

u mnie na i7 950 z GTX 580 DVD-9 do DVD-5 jakieś 5-7min.
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.11.2013, 21:50   #417
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo
 
Avatar użytkownika - Deckard -
 
Data rejestracji: 23.05.2006
Lokalizacja: A.D 2019
Posty: 4,639
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez czary2mary Podgląd Wiadomości
Komp przez ponad 10h męczył się z robotą a nie widać efektów
Pliki w folderze są nie widoczne i Eksplorator Windows raportuje że foldery są puste .
Natomiast we właściwościach i w NERO tylko że po przeciągnięciu do okna wyboru zapisu widzi pliki BDMV i można bez problemu nagrać.
Foldery również widoczne w CDCheck .
Wszelkie zmiany ustawienia widoku ,wyświetlania folderów nic nie dają .
KI diabeł?

Załącznik 63682

Załącznik 63683
ta wersja faba miała bugi zw kodowani blu , polecam 9.0.7.2

no i dekoduje Ci też strasznie długo , u mnie schodzi tak max 3h z włączona cudą [kodowania oczywiście wolne i dokładne jakość przede wszystkim]
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2013, 08:36   #418
superrrmario
DZIADEK
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika superrrmario
 
Data rejestracji: 26.06.2004
Lokalizacja: Łódź
Posty: 5,700
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Czy ktoś może potrafi zaprząc do BDRebuildera CUDA? Ponoć można. Jak puszczę komputer na idle, podwójny przebieg, najwyższa jakość, to trwa zabieg około 30h. Niespecjalnie to mi nawet przeszkadza, bo i tak chodzi 24/7, ale jakby się dało...
__________________
superrrmario jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2013, 10:07   #419
czary2mary
Zamaskowany
 
Avatar użytkownika czary2mary
 
Data rejestracji: 12.10.2005
Posty: 20,993
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
nie wiem nie robiłem jeszcze nigdy :-)
na Jakim CPU i GPU


czyli będzie strata taka sam jak na DVD-5 do DVD-9 ?

u mnie na i7 950 z GTX 580 DVD-9 do DVD-5 jakieś 5-7min.
Robiłem to na dziadku bo akurat pod ręką wolny był -stąd ten czas -strata jakości oczywiście będzie ale w tym wypadku były to stare koncerty z lat 70 -czyli tak naprawdę nie do zauważenia -jedyne na czym mi zależało to music
Na nowszym oczywiście da się zejść z CUDA do ok 2-4h.

Poradnik nagrywania plyt blu ray-2013-11-14-09-53-57.png

Poradnik nagrywania plyt blu ray-2013-11-14-09-55-12.png

Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
ta wersja faba miała bugi zw kodowani blu , polecam 9.0.7.2

no i dekoduje Ci też strasznie długo , u mnie schodzi tak max 3h z włączona cudą [kodowania oczywiście wolne i dokładne jakość przede wszystkim]
Na tym kompie mam 8.2.2.8 i nigdy takiego czegoś nie odwaliła .
Po nagraniu plików płyta działa normalnie -najwidoczniej tylko Eksplorator Windows ich nie widzi -
Długo bo na wolnym kompie akurat szło
__________________
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2013, 12:58   #420
seku
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,800
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
upsss to faktycznie temu taki wynik...

zastanawia mnie czy takie kodowanie wykorzystuje HT bo CUDA na pewno jeśli ma w systemie

czy np. u mnie będą tylko 4 rdzenie a HT będzie się obijało :-p
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
blu-ray, nagrywanie, nagrywanieblu-ray, poradnik blu-ray

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
podczas nagrywania plyt dvd nagrywarki sie wieszaja tarnowitz Napędy optyczne DVD 28 27.05.2005 15:58
"zawieszanie sie" procesu nagrywania Mjoker Napędy optyczne CD 5 12.06.2004 13:42
Pare pytan na temat plyt DVD i ich nagrywania Radaar Napędy optyczne DVD 6 20.03.2004 17:10
restart komputera podczas nagrywania plyt MiNos Napędy optyczne CD 3 29.02.2004 00:51
Frustrujacy problem nagrywania plyt pod W2K Proff. mrdeath Napędy optyczne CD 2 26.02.2003 11:07


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.