![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt Blu-ray, HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.08.2004
![]() |
Problem z nagraniem płyty Blu-ray
Mam nagrywarkę Liteon DH 4B1S. Nagrywam (a w zasadzie próbuję) płytę z filmem spod Adobe Encore SC4. W pewnym momencie tego procesu wyskakuje komunikat:
Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! Program C:\... This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. Niestety nie potrafię sobie z tym poradzić. Może ktoś pomoże? Z góry wielkie dzięki. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.08.2004
![]() |
Mam nadzieję, że poradziłem sobie już z tym problemem.
Chociaż czy "poradziłem" to się okaże, ale udało mi się wypalić 2 płyty i mam nadzieję, że już będzie wszystko w porządku. Zainstalowałem nowy Visual ++, oto link: http://www.microsoft.com/Express/VC/ . Wyczyściłem tempy i zmieniłem nazwę projektu, tak aby nie używać w nazwie myślnika ani podkreślnika i określenia blu-rey (są to podpowiedzi z forum matrox'a). Który z tych elementów pomógł, nie wiem. Mam tylko nadzieję, że problem nie powróci. Może ta moja podpowiedź komuś w przyszłości pomoże. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z nagraniem płyty dvd video | edzik45 | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 3 | 25.08.2008 22:32 |
Problem z nagraniem zabezpieczonej płyty | edgar2005 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 7 | 19.06.2006 18:24 |
Wielki Problem z nagraniem płyty DVD+R!. | Jędrek65 | DVD-Video | 9 | 24.07.2005 20:55 |
Problem z nagraniem płyty 800mb | brochtowas | Napędy optyczne CD | 4 | 16.09.2004 23:02 |
Problem z odtwarzaniem filmów z płyty | Paweł | Napędy optyczne CD | 5 | 28.09.2001 08:20 |