![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cena bardzo dobra, a już samo to ile pamięci i ile RAM świadczy że wiele na tym też zrobisz... podeślij proszę zrzut z CPU-z co to ma jeszcze w środku.
Ostatnio zmieniany przez KaiQ : 03.01.2022 o godz. 22:10 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
Podesle za tydzien jak dojdzie do mnie. TO ile ty bys ramu chcial w takich boxach? Rom mi bez roznicy bo mam dysk na usb. Ja nie gram - ja chce to tylko do kodi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guru
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam pudelko o nazwie x96mini no i to straszne kalectwo jest, jedyne do czego to sie nadaje to netflix. Mam jeszcze M8S+ i jakis MX Pro
![]()
![]() |
#20 | |
Guru
Cytat:
Tutaj wkraczam ze swoim podejściem majsterkowicza... bo to że nie pełni to jednej funkcji nie oznacza że nie będzie pełnić innej. Bawiąc się wspomnianym MXQ Pro 4K nie tylko, przywróciłem go do życia, ale sprawdziłem co to potrafi. Popatrzmy na to że takie NES mini swoje kosztuje, SNES mini i Playstation Classic mini też tak samo. A tutaj mamy w pełni konfigurowalne urządzenie, które dzięki emulatorom potrafi znacznie więcej bez większej kombinatoryki. W końcu takiego boxa Android TV w podobnych wersjach można już dorwać za +/- 50zł |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
najlepszy jest m8+ z tych wszystkich pudel ma najlepsze gpu
![]() |
#22 |
Guru
cholera.... ciekaw jestem co to ma za bebechy ... podzielisz się jakimś opisem? Ja robiłem ostatnio nie najgorszego H96 MAX (4/64GB Smart TV BOX H616 Android 10) i niestety mimo że kosztuje ponad 215zł to GPU nie powala jak miałem nadzieję. To znaczy nie jest źle, większość rzeczy działa bardzo płynnie, ale to na czym mi zależało tej płynności nadal nie miało tak jak przy sprzęcie który mam za grosze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
Nie pamietam ale jakis mali mp400, musial bym podpiac to pudlo, na wiekszosci tych pudelek poszedl by i najnowszy android ale co z tego jak suportu brak :/
Dobra sprawdzone, M8S+ wiec to jest amlogic Meson8 cpu 4 rdzenie @ 2GHz i mali 450MP GPU
Reballing, BGA, Reflow, Service of all consoles and devices. Based in IRELAND for all your needs. Ostatnio zmieniany przez misiozol : 07.01.2022 o godz. 16:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
android, box, który, tv, wybrać |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|