![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.02.2011
![]() |
Problem z Kamerą Canon mv900
Witam,
Posiadam kamerę taką jak w temacie Canon mv900 przybliżę szybko swoją historię z ta kamerą -postanowiłem zgrać filmy z dawnych wakacji, wreszcie się do tego zabrałem -podłączyłem kamerę kablem firewire 4/6 wszytko wykryło działało przy zgrywaniu, ale zobaczyłem ze program zamula w trakcie zgrywania, szybko z orientowałem się że to wina zbyt wolnego procesowa.. -więc nie zastanawiają się długo kupiłem kabel 4/4 i podłączyłem do laptopa -wszytko super zaczęło śmigać 1 2 3 7dma kasetka już zmęczony po paru dniach zgrywania jak każdego wieczoru poszedłem spać; ) (achh jaka historia) -następnego dnia znów zacząłem zgrywanie 1.podłączam kamerę do laptopa a tu numer laptop mi jej nie widzi... bawiłem się ze sterownikami: manualnie, aktualizowałem, wyłączałem z biosu włączałem.. Wariuje... 2.Myślę sobie coś padło.. może kabel się uszkodził w końcu na forach naczytałem się że 4pinowe często się psują.. więc diagnoza.. KABEL.. 3.wpadłem na genialny pomysł podłączyłem do PC w którym wcześniej także wszytko działało, podłączyłem kablem 4/6 i ci NIE DZIAŁA... Jestem w szoku i nie wiem kompletnie co zrobić.... Naczytałem się wiele postów, jedyne co mi narazie odpowiada że zlącze jakimś cudem się uszkodziło w kamerce.. Ale jak to możliwe czy istnieje inna diagnoza? Czy ktoś może mi pomóc ?? z góry dziekuję |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z kamerą Sony DCR-HC44E podłączoną przez FireWire | akrol-77 | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 23 | 26.10.2011 19:55 |
Problem z płyta DVD-RW zapisana kamerą | tompol | DVD-Video | 14 | 01.02.2008 20:19 |
Problem z odtwarzaniem filmów z Canon a620 na dvd | pagger | DivX, Xvid, Matroska i inne | 18 | 01.06.2007 17:46 |
Canon S2 IS - problem czy to normalny obiaw? | ZbigNieff | Fotografia | 11 | 08.08.2006 09:04 |
Rozwiązany Problem bluetooth HP nx6125 | aeiouy | Off topic | 0 | 26.05.2006 14:35 |