![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.11.2008
![]() |
Jaką nagrywarkę combo dvd, vhs
Witajcie,
Dzisiaj wpadłem na "świetny" pomysł, aby zacząć przegrywać materiały które znajdują się na VHS (mam ponad 50 takich kaset) na płytki DVD. Chciałem to zrobić poprze komputer bo jakiś czas temu i już się w to trochę bawiłem, ale niestety ściągnięty ze strychu stary magnetowid VHS odmówił mi posłuszeństwa i chciałbym zakupić jakąś nagrywarkę typu Combo DVD VHS, która by bezproblemowo zgrała te kasety na płytki dvd. Możecie mi polecić jakiś dobry, nie za drogi model? Na allegrusie doszukałem się SAMSUNG DVD-VR350M za 400 zł ale nie wiem, to jest dobry wybór. Bardzo proszę o jakieś opinię bo nie mam dużego rozeznania w tego typu nagrywarkach. Pozdrawiam Tomek |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jaką kupić nagrywarkę DVD ?? | DonJakub | Napędy optyczne DVD | 2 | 13.08.2007 18:58 |
Jaką nagrywarke DVD wybrać?? | heras | Napędy optyczne DVD | 26 | 13.02.2005 02:20 |
jaką nagrywarkę DVD polecacie | marlowe27 | Napędy optyczne DVD | 58 | 23.01.2005 18:56 |
czy kupowac nagrywarke DVD teraz i jaką ? | tryton | Napędy optyczne DVD | 7 | 30.04.2004 20:40 |