![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.03.2006
![]() |
Filmy zacinające się po 10sek
Witam. Mam pewien problem z odtwarzaniem filmów DivX.
Otóż mam dwa otdwarzacze DVD - Denon AVR 1720 oraz Manta DVD-018 Emperor IV. Od pewnego czasu (okoła miesiąca lub dwóch) niektóre filmy po wgraniu ich na płytę i łączeniu do odtwarzacza odtwarzają się normalnie przez jakieś 5-10 sekund, po czym zacinają się i jedynym co można zrobić to wyjść z powrotem do menu (tak jest na Mancie). Jeśli tą samą płytę włożę do Denona - ten wogóle nie widzi tych filmów, które na Mancie się zacinają. Używam systemu Win XP 64k, do nagrywania Nero 7.5.14.4 - próbowałem zarówno z prędkością 4x jak i 2x. Moja nagrywarka to Asus DRW-2014 L1T. Próbowałem tez zmienić program do nagrywania - jednak nic to nie dało. Nagrywam filmy na płytkę DVD+RW Verbatima. Czy ktoś wie co może być przyczyną? Zbyt stare oprogramowanie w odtwarzaczach? A może coś po stronie kompa i nagrywarki, albo płytki? Z góry dzięki za odp. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Ciekawe powiedzenia, cytaty, śmieszne stwierdzenia | andrzejj9 | Humor | 34 | 16.03.2019 15:39 |
11 Wrzesnia WTC | andy | Off topic | 51 | 22.11.2006 21:34 |
Czerwony Kapturek (dresiarska wersja) | Tribunal | Off topic | 21 | 20.02.2004 12:05 |
Smieszna mp3. "Infi" gra w Quake 3. | /||\aster | Off topic | 3 | 02.01.2004 19:26 |