![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.03.2008
![]() |
![]()
Mam nagrywarkę DVD stacjonarną z HDD Phillips DVDR3330H. Gdy nagrywam coś na płytę wszystko jest ok, ale film nagrany przy użyciu Philipsa mogę odtwarzać tylko na nim. Jak wkładam płytę do kompa to niby nagrane jest 0 bajtów choć nie widnieje jako czysta.
W czym problem? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 28.07.2002
![]() |
Mo***380;e trzeba "zamkn***261;***263;" p***322;yt***281; w nagrywarce? W instrukcji nic nie ma ?
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
nie ma niestety nic w instrukcji, plyty nie idzie zamkanc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Spamerzyna
Data rejestracji: 24.09.2006
![]() |
Musi byc w opcjach nagrywarki na 100***37;
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Musi by***263;, i jest.
Wystarczy***322;o poszuka***263; na forum: http://forum.cdrinfo.pl/f13/material...onarnym-74501/ ![]() A w instrukcji te***380; jest. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
dzwonilem do pomocy technicznej philipsa
juz wiem ![]() thx za wszysto |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.11.2008
![]() |
Cytat:
Główkuję i główkuje i nic. Pewnie to banalnie proste, ale ja nie wiem jak. pomozcie!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.11.2008
![]() |
juz wczesniej robilem tak jak w tej instrukcji i mimo iz nagrywarka skopiowala z dysku na plyte to samej plyty nie czytala wiec nie moglem dokonac finalizacji. dziwne...
zmienilem plyte na innej marki i sie udalo. szkoda tylko ze mojej nowej rw nie chce czytac. i caly czas nurtuje mnie jeszcze jak edytowac nagrania z dysku (wycinanie reklam). robie wszystko wg instrukcji ale ucina mi od poczatku nagrania do momentu do ktorego zaznaczylem, mimo iz np. chcialem wyciac cos w srodku filmu. beznadziejna ta nagrywarka. odkąd ją kupilem mam same problemy |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) | Kasprzak | Humor | 4225 | 11.07.2005 12:59 |
obrazek nad tytułem płyty. jak ? | maciejowy | Napędy optyczne CD | 4 | 11.08.2004 19:31 |
Jak dodać dane do boot -owalnej płyty | Zeus | Napędy optyczne CD | 3 | 05.11.2000 01:45 |