![]() |
Sony UBP-X800
Witam
Zamierzam kupić odtwarzacz Sony UBP-X800 W specyfikacji nie podają czy czyta kopie blu ray i uhbdr Ma ktoś info czy czyta kopie blu i uhblu , lub czy coś się zmieni w sofcie itd |
Podobno nie za dobrze z kopiami UHD BD-R TL XL 100GB sobie radzą - potrafią się przycinać . (przynajmniej tak mi klienci meldują )
Bardzo możliwe że jest tam wykorzystana konstrukcja LG .... Wydaje mi się że jednak lepiej trochę dołożyć i wybrać jakiś najnowszy model Panasonic np: https://www.panasonic.com/pl/consume.../dp-ub820.html |
Szukam konkretnie odtwarzacza Sony , zastanowię się jeszcze może poczekam na nowy model do stycznia
|
Sony nie wyda tak prędko nowego odtwarzacza 4K, wiec chyba wezmę tego UBP-X800
bo do UBP-X1000ES chyba nie warto dokładać |
Sony UBP-X500
Firma Sony wprowadza do oferty nowy odtwarzacz Blu-ray UHD\ 4K HDR: Sony UBP-X500 . Dodałem do Top Hits :)
https://www.sony.pl/electronics/odtw...-disc/ubp-x500 |
A jakie odtwarzacze sobie radzą? mam Samsunga M8500 , ponad 100 oryginałów płyt UHD oraz ... 3 młodych ludzi(3-5-11 lat) którzy pod moją nieobecność też chcą coś obejrzeć. Materialistą nie jestem ale wolał bym żeby w niektórych pudełkach były kopie zapasowe filmów.Zrobiłem ich kilka ale mój odtwarzacz ich nie widzi,na kompie oczywiście płyty działają bez problemu.
Rozważam zakup drugiego odtwarzacza UHD,ten mój sprezentuje synowi-tylko jaki kupić? Cytat:
|
Cytat:
Sony,LG przycinają się na BD-R TL 100GB a BD-RE TL 100GB nawet nie rozpoznają ... Najnowszy z serii Panasonic DMP-UB820 też już podobno nie widzi żadnych BD-R TL 100GB \ BD-RE TL 100GB ...k***a Pozostaje "zmajstrować " kompa do UHD....:sciana::sciana::sciana: |
Jak wyjdzie odrazu kupuje Blu-ray UHD\ 4K HDR: Sony UBP-X500
|
Panowie temat zapomniany nie odświeżany ale może ktoś coś
potrzebuje zwykły odtwarzacz Blu-Ray do TV po HDMI 1080p. do oryginałów i kopi zapasowych na płytach 50GB |
Tylko Panasonic
|
Odtwarzacz BLU-RAY Panasonic DMP-BDT184EG
taki ? |
Napęd odczytujący i chip sterujący jest identyczny w Panasonic DMP-BDT167EG \ Panasonic DMP-BDT185EG ale najwięcej funkcji ma ten co podałeś w tej klasie...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46. |