Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV)

Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.12.2009, 20:45   #1
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez krajak Podgląd Wiadomości
Podobno nie opłaca się inwestować w markowe odtwarzacze, jeśli chodzi o odtwarzanie płytek innych niż oryginalne DVD.
Ponoć najlepszy z tego wszystkiego byłby Bellwood?
Podobno to odkryto wodę na księżycu...

Miałem kiedyś Yamahę, zapłaciłem jak za zboże, ale czytała bez problemu wszystko, w porównaniu z Mantami miała rewelacyjną jakość obrazu i dźwięku. Umarła po 7 latach i to niestety na moją własną prośbę. A swojej staruszce kupiłem Mantę, bo tania była, niby czytała wszystko i polecano ją. Staruszka przez 2 lata obejrzała może z 50 filmów. W tym czasie dwa razy dymałem z nią do serwisu z tą samą usterką zresztą - podobno jakaś wada fabryczna, za drugim razem facet wziął niby część z innego, mocniejszego modelu i zapewniał, że na pewno się nie popsuje. Popsuła się jakiś miesiąc po gwarancji - nawet nie pokwapiłem się, żeby pojechać z tym do serwisu. Wyleciała przez okno, a leciała pięknie - to była jedyna piękna rzecz, którą zrobiła w swoim krótkim żywocie.

Dlatego nie kupię więcej żadnych Mant, Wiw, Bellwoodów, czy innych podobnych.

Długo się zastanawiałem, przebierałem, oglądałem (no, tak z tydzień) i wybrałem Pioniera 410. I jestem zadowolony. I polecam. Ktoś ostatnio narzekał na 310. Może miał pecha. A może ja miałem farta? W każdym razie reklamacji nie przyjmuję jakby co.

Aaaa... Z mojego punktu widzenia 420 nie ma ponad 410 żadnych przydatnych funkcji. Porównaj sobie. A w razie co różnica w cenie będzie na przesyłkę.

Cytat:
Napisany przez krajak Podgląd Wiadomości
Biorąc Pioneera mam zapewnioną super jakość wykonania, ale jednocześnie jest to najdroższy i najbardziej markowy odtwarzacz DVD z tych, które wymieniłem. A takie najczęściej, niestety, podobno sprawdzają się super jeśli chodzi o odtwarzanie oryginalnych, nowych płyt DVD i nic poza tym...
Jak mawia Patrix - bzdura. Ale też bym nie przesadzał z tą super jakością wykonania. Oczywiście na pierwszy rzut oka widać, że jest solidniejszy od Mant, ale z drugiej strony markowi producenci musieli gonić cenowo złom, który rozpanoszył się na ryku, a na pewno odbiło się to na jakości sprzętu.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.12.2009, 13:48   #2
mirilan
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.11.2004
mirilan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Podobno to odkryto wodę na księżycu...

...

Dlatego nie kupię więcej żadnych Mant, Wiw, Bellwoodów, czy innych podobnych.

Długo się zastanawiałem, przebierałem, oglądałem (no, tak z tydzień) i wybrałem Pioniera 410. I jestem zadowolony. I polecam. Ktoś ostatnio narzekał na 310. Może miał pecha. A może ja miałem farta? W każdym razie reklamacji nie przyjmuję jakby co.

Aaaa... Z mojego punktu widzenia 420 nie ma ponad 410 żadnych przydatnych funkcji. Porównaj sobie. A w razie co różnica w cenie będzie na przesyłkę.

Jak mawia Patrix - bzdura. Ale też bym nie przesadzał z tą super jakością wykonania. Oczywiście na pierwszy rzut oka widać, że jest solidniejszy od Mant, ale z drugiej strony markowi producenci musieli gonić cenowo złom, który rozpanoszył się na ryku, a na pewno odbiło się to na jakości sprzętu.

No dobra też podoba mi się Pioneer, na kasę za bardzo nie patrzę, ale oglądam 90% różnego divx-a i jeszcze najlepiej z pendriva i z 2 razy w tygodniu siadam do jakiegoś dvd w dts-ie najlepiej, czy wtedy pioneer jest najlepszym wyborem??
mirilan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: