![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.12.2007
![]() |
LG RH277H i większy HDD
Czy ktoś z Was próbował już wymieniać twardy dysk w nagrywarkach LG na większy? Właśnie zaglądałem do swojej i jest to standardowy napęd ATA Segate 160GB, przed próbami powstrzymuje mnie tylko brak pustego HDD ze złączem ATA, a głupio tak wywalić 300 zł na nowy HDD, aby się przekonać, że producent na sztywno ustawił wielkość HDD w oprogramowaniu. Czy ktoś z Was skusił się już na taką próbę?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.12.2007
![]() |
No więc odpowiem sobie sam
![]() Niestety nagrywarki LG mają inne ograniczenie - max. 255 tytułów nagranych na twardy dysk. Więc większego niż 500GB dysku raczej nie warto wkładać, chociaż zapewne 750GB, też by bez problemu został rozpoznany. jeszcze tytułem uzupełnienia, oto wspomniany link z trikami dot. nagrywarek LG. http://ifndef.altervista.org/index_eng.html Ostatnio zmieniany przez Reetou : 13.06.2008 o godz. 14:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2004
![]() |
a jest jakieś nowe oprogramowanie do tej nagrywarki ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.09.2007
![]() |
dzięki Ci - tego szukałem!! Tylko jakie programiki są do zgrywania na komp?? A tak w ogóle to po podłączeniu Twardziela z LG do kompa okazuje się że jest on 2 razy większy niż w opisie czyli 160 GB a nie 80 GB. Czyli zmiana zworek czy softu pomoże
![]() c.d. - zworki są na " cable select" czyli zacznę eksperymenty!! Jeszcze nie dodałem - ja mam RH 7500 -- czyli inna niż tu opisane ![]() Ostatnio zmieniany przez Reetou : 13.06.2008 o godz. 14:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.07.2008
![]() |
Czy komus udalo sie podlaczyc nagrywarke do kompa?
Rozumiem, ze musze podlaczyc nagrywarke z komputerem za pomoca kabla USB typu meski-meski Sciagnolem from_hdd_lg_to_PC 1.11 ale niestety pisze ze nie znaleziono dysku nagrywarki. Co musze zrobic? Udalo sie komus? Mam LG RH277 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.07.2008
![]() |
Dobra, juz wiem ze nie da sie podlaczyc nagrywarki z kompem za pomoca USB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.09.2007
![]() |
A powinno tak si***281; da***263;!!! Albo ten FireWire. Jest a przyjmuje tylko z kamery. Jak wej***347;cie to wej***347;cie. Powinien ze wszystkiego. Mo***380;e wkr***243;tce si***281; doczekamy!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|