![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.02.2009
![]() |
Nagrywarka DVD z HDD - jaką firmę wybrać?
Witam.
W najbliższym czasie chciałbym kupić nagrywarkę DVD z HDD w cenie, powiedzmy, do 1000 PLN. Myślę, że moje wymagania nie są zbyt wygórowane: powinna odtwarzać płyty z filmami (i napisami), nagrywać filmy na DVD z HDD (w drugą stronę też byłoby fajnie, ale nie jest to konieczne) tak, żeby potem te filmy dało się odtworzyć w innych odtwarzaczach. Pokrótce już się zorientowałem w temacie i widzę, że ludzie polecają Panasonica (może jest nawet trochę droższy, ale wolę dopłacić, niż kupić tandetę), czasami LG. Są pewne opory przy Samsungu. Jeśli te typy są słuszne, to nieco mnie to dziwi. Nie orientuję się już w tym rynku, ale jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że sprzęt Panasonica nie jest zbyt dobrej jakości, a sprzęt LG to porażka (do kompa w życiu bym sobie nagrywarki LG nie kupił). O Samsungu słyszałem nienajlepsze opinie, natomiast mam kombo Samsunga (DVD + VCR) i działa bez zarzutu. Jestem ciekaw Waszego zdania w tym temacie. Będę wdzięczny za wszelkie opinie. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oprócz ww. firm, warto jeszcze zastanowić się nad zakupem nagrywarki firmy Pioneer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jaką kupić nagryware DVD z niżej wymienionych ? | mistrzu84 | Napędy optyczne CD | 17 | 17.02.2006 23:04 |
nagrywarka DVD z HDD | M4ciek | Napędy optyczne DVD | 5 | 26.01.2006 19:17 |
Nagrywarka DVD - jaką kupić? | kostianek | Napędy optyczne DVD | 12 | 18.10.2004 07:31 |
Nagrywarka dvd samsung nie nagrywa... ale czemu | gados82 | Napędy optyczne DVD | 3 | 08.10.2004 10:05 |
wirtualna nagrywarka dvd | lygi | Napędy optyczne DVD | 7 | 08.05.2004 22:25 |