![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.10.2010
![]() |
Nagrywarka DVD TV do domu
Chciałbym zasięgnąć rady, otóż posiadam odtwarzacz kaset VHS firmy samsumg i chciałbym przerzucić parę kaset z VHS na płytki DVD (klasyki, które nie mogą zniknąć jak ta technologia, która je podtrzymuje), poza tym chciałbym mieć możliwość nagrywania filmów z TV (ze zwykłą anteną naziemną) na płyty DVD lub CD i tu rodzi sie problem co to ma być za sprzęt? Takie niby zwykle pytanie i proste, ale nie spotkałem sie z takowym przedtem... Więc zwracam się z nim do was o pomoc. Jakiego sprzętu powinienem szukać?
Na allegro wpisując "nagrywarka DVD tv" znajdują sie dwa wyniki ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 07.02.2005
![]() |
Cytat:
Multimedia od A do Z: http://donkerruiter.blogspot.com/ ------------------------------------------------- Moje zabawki: Canon Elura-80 NTSC, JVC EVERIO FullHD GZ-HM300, LCD Samsung LE-32A551, Ferguson ARIVA 100E PVR, MediaPlayer [wlasnej roboty] based on PC (Linux-XBMC, DualCore 2.6Ghz, 3GB RAM, GeForce HDMI), internet PON 50MBit/s, laptop ACER Extensa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.04.2011
![]() |
jedno jest pewne,po uzytkowaniu nagrywarek dvd firm pionner,i panasonik obie po okresie gwarancji wysiadły a kosztowały sporo bo pionner 4000 a panasonik 2200 widac z tego ze nie warto inwestowac w sprzet markowy a wystarczy np.manta,czy e:max z 500GB hdd za 440 zł.pionner wytrzymał do konca gwarancji teraz nie czyta nawet płyt które na nim nagrałem.a panasonic zaczoł charczec przy szybkim przegrywaniu z hdd juz po roku po 4 naprawach zostałem bez gwarancji i sprawnego sprzętu.Teraz kupie włsnie wspomniany e:max przynajmniej nie bedzie przykro wyrzucic jak cos wysiądzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.11.2010
![]() |
2 wyniki
![]() W Google po wpisaniu nagrywarka DVD wyskoczyło mi masę wyników. Na ceneo pełno. http://www.ceneo.pl/Nagrywarki_DVD Tylko ceny ... 1200 zł za nagrywarkę, nie dałbym zwłaszcza, że za 800 zł widziałem już BL.
![]() |
Tagi |
dvd, nagrywarka, stacjonarna nagrywarka dvd |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z Nagrywarka badz z DVD | Łazi | Napędy optyczne DVD | 5 | 27.09.2006 15:54 |
Jaką kupić nagryware DVD z niżej wymienionych ? | mistrzu84 | Napędy optyczne CD | 17 | 17.02.2006 22:04 |
Nagrywarka DVD a SP2 cholery idzie dostać DŁUGIE | fantomasz | Napędy optyczne DVD | 23 | 06.04.2005 10:23 |
wirtualna nagrywarka dvd | lygi | Napędy optyczne DVD | 7 | 08.05.2004 21:25 |
Jaka nagrywarka DVD do domu | Karmazyn | Napędy optyczne CD | 0 | 26.01.2004 10:32 |