![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.12.2007
![]() |
Nagrywarka LG RH177 - szybkie kopiowanie
Witam!
Mam nagrywarkę LG RH177 z twardym dyskiem. Mam problem z tzw. szybkim kopiowaniem. Jeżeli chce nagrać plik z filmem na płytę DVD - mam tylko opcje DUBBING. Wtedy nagrywa w tzw. czasie rzeczywistym, odtwarza film i nagrywa na płycie. W instrukcji jest mowa o szybkim kopiowaniu (max.12x). Ale nie ma opisu jak to zrobić... Może to jest tak proste, że opis zbędny ![]() Tak czy siak - jeśli ktoś ma podobną nagrywarkę i może podpowiedzieć, jak uruchmomić szybkie kopiowanie...? ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jest opis w instrukcji
![]() gdyby kto***347; instrukcj***281; zgubi***322;...http://central.pl/documents/RH177.pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.12.2007
![]() |
Cytat:
Dzięki za szybką odpowiedź... Różnie to u mnie bywa z tym zrozumieniem... ![]() Ale tutaj po prostu nie wyświetla się funkcja FAST - ponieważ chciałem nagrać film po wyrzuceniu reklam, czyli po edycji... A takie filmy (edytowalne) nie da się w trybie szybkim nagrywać... Jestem ciekaw, czy można oszukać to w ten sposób, że zamiast wycinać fragmentym podziele film i połącze w jedną całość... Może wtedy nie będzie widział składań i da się wykorzystać tą opcje... No bo w ten sposób trwa to za długo - tyle iletrwa film ! Pozdrawiam i życzą wesołych świąt... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 14.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.04.2008
![]() |
od niedawna ma nagrywarke lg rh-177 i mam problem! gdy wk***322;adam juz nagrane na kompie p***322;ytki wyskakuje mi okienko z napisem "brak wsparcia kodeka" s***322;ysza***322;em ***380;e moge wgra***263; do nagrywarki nowe kodeki ale niewiem sk***261;d je wzi***261;***347;***263; i czy nie uszkodza mi nagrywarki? wie kto***347; mo***380;e jak rozwiaza***263; ten problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
A co na to instrukcja obs***322;ugi urz***261;dzenia i strona producenta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.03.2009
![]() |
![]()
Mam pytanie odnosnie :
....'''Podłaczenia PC z Nagrywarką....''' jakim kablem lub innym sposobem ![]() Konkretnie chodzi mi skopiowanie sobie czegos z kompa bezposrednio na nagrywarke ![]() Pozdrawiam [...] Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 07.03.2009 o godz. 22:08 Powód: nie krzycz tak |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
http://diplodocs.pl/instrukcja-obslu...ia/LG/RH177-_E - instrukcja po angielsku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.08.2010
![]() |
Ten link nie dziala !!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Jeden nie działa, za to drugi - jak najbardziej.
Więcej czytaj, mniej panikuj. ![]()
![]() |
![]() |
|
|