![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.02.2009
![]() |
nagrywarka Panasonic DMR-EH57 - problemy
siema wszystkim! Niedawno kupiłem nagrywarke Panasonic DMR-EH57 i mam następujący problem - otóż, po pierwsze nie można kopiować zawartości płyt na dysk twardy nagrywarki, nie są to filmy z wypożyczalni czy też świeżo zakupione w sklepie, ktore mogą być jakos zabezpieczone,ale zwyczajne filmy w formacie divx, ktore nagralem na kompie. Po drugie nagrywarka nie chce czytac płyt DVD +RW mimo, ze w instrukcji pisze,iz mozna takie plyty odtwarzac. W przypadku wlozenia plyty pisze,ze dysk jest niekompatybilny. Po trzecie nie da sie nagrywac z twardego dysku nagrywarki na płyty dwuwarstwowe 8,5 giga DVD +R DL. Gdy probuje to zrobic kaza mi formatowac pusta plytke, po takim formatowaniu okazuje sie bezuzyteczna ( na kompie pisza,ze jest uszkodzona). Wszystko to wydaje mi sie bardzo dziwne,moze ktorys z Was miał podobne problemy i jakos sobie poradzil. Na razie jedynym rozsadnym wyjsciem wydaje mi sie zaniesienie nagrywarki gosciom z mediamarkt, bo tam ja kupilem. moze jest po prostu jakas *******. pozdrawiam i czekam na jakies sugestie.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
nagrywarka - problemy | beata | Napędy optyczne CD | 14 | 18.02.2003 22:36 |
Problemy z CdClone z nagrywarka TEAC | Cin | Napędy optyczne CD | 0 | 10.11.2002 23:34 |
Problemy z nagrywarka NEC***39;a NR-7800B | VooDz | Napędy optyczne CD | 4 | 13.03.2002 01:21 |
Problemy z nagrywarka TDK CyClone 24x/10x/40x | jabadu | Napędy optyczne CD | 0 | 27.10.2001 00:32 |
Problemy z nagrywarka Yamaha 4416S - bledy po nagraniu plyty | OBcY | Napędy optyczne CD | 0 | 25.03.2001 12:36 |