![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
![]() |
No, ale czego się spodziewać po sprzęcie w tej cenie. Dostajesz to, za co płacisz. Chcesz odtwarzacz za 100 zł, dolicz sobie, jak piszesz Reetou, 3-5 wypraw do serwisu w ciągu 2 lat. Zapłacisz 2-3 więcej, jest szansa, że karta gwarancyjna pozostanie nie podbita.
Pięć lat temu kupiłem Bellwooda polskiego. Koledzy pukali się czoło, bo Mantę na niby tych samych podzespołach mogłem mieć 2x taniej. Oni biegali do serwisu, ja swój oddaję śmietnikowi praktycznie sprawny, bo mi zaczał przeszkadzać brak FullHD. Pięć plat pociągnął, nawet nie pamiętam, gdzie wpierniczyłem kartę gwarancyjną. T. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Który odtwarzacz DVD wybrać? - dylemat... | krajak | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 15 | 18.12.2009 21:01 |
Najlepszy ODTWARZACZ DVD | Jeshua | Napędy optyczne DVD | 8 | 09.03.2009 13:16 |
odtwarzacz nie rozpoznaje płyty DVD | zefel | DVD-Video | 3 | 08.04.2006 16:14 |
Odtwarzacz DVD Elta | komandoska | Napędy optyczne DVD | 3 | 17.02.2005 06:10 |
Odtwarzacz DVD Daevvoo za 299 zł | PiotrM1973 | Napędy optyczne DVD | 2 | 04.10.2003 19:37 |