![]() |
FW v7 i brak polskich liter w divixach. Ten FW nie daje takiej opcji czy wczesniejsze też bo od razu wgrałem v7??
|
to jakie nosniki polecacie??
i jest w dvp5990 mozliwosc przeskoczenia np do 55min jak divixa ogladam?? na modelu dvp3142 byla taka mozliwosc wystarczylo wcisnac dwa razy 'display' na pilocie i wpisac pozadany czas! a w tym modelu nie znalazlem jeszcze takiej mozliwosci! |
TDK zeszły na psy ;D Kiedyś to były znakomite płytki ale teraz Imation robi odpady.
|
Czyli 50% od razu do kosza - tych na tdk. ;p
Verb verbowi też nierówny, co było już omawiane na forum. :taktak: |
no nie wiem plytki mam na verbatimach i tdk'ch
|
Zacinanie wskazywałoby raczej na marną jakość nośników.
|
wrzucilem dzis FW v6 i bylo spoko przez jakis czas! jedyny klopot ktory potem zauwazylem to takie lekkie spowolnienie obrazu! po ok 3sek wracalo do normy! lecz potem obejrzalem jeden serial potem puscilem film i zatlo! ale bylo to divix 800mb! moze przez to ale watpie! a wgranie orginalnego softu raczej nic mi nie da bo na orginalnym tez zacinalo!
|
hmm, pozostaje poczekać na nowy FW albo spróbować ściągnąć oryginalny (ten który był na początku).
jou, może akurat ten FW jednak udało mu się samemu wgrać i źle mu się nagrał na płytę, źle ściągnął itp. i stąd te problemy? |
W domu raczej nic nie poradzisz. :nie:
Oddaj na gwarancję i żądaj zwrotu pieniędzy, bo wygląda na bubel. |
dobra wgranie soft to juz pikus [nareszcie];]
a teraz mam chlorenie inny problem [baaaaardzo wkurzajacy]; otoz zawiesza sie!!!! na odtwarzaniu badz przewijaniu, na plytach jak i na usb! zawias nic nie da sie zrobic jedynie wylaczyc z pradu! czy da sie cos z tym zrobic? czy ktos ma ten sam problem? |
Oddaj sprzęt do serwisu, niech za groszy parę zaktualizują soft.
|
to mam na plytce badz usb zapisac tylko ten plik .bin z ktoregos folderu np z '1254'? czy z wszystkich powyciagac te pliki i zapisac??
aktualizacji sciagnalem juz kilka i kazda po rozpakowaniu wyglada tak samo! ale jak to zrobic to juz nigdzie nie pisza;[ |
:sciana:
|
W folderach zapisujesz?
No to życzę szczęścia. Ściągnij prawidłowy plik aktualizacyjny i zobacz jak wygląda. Jeśli nie będziesz potrafił na jego podstawie wyciągnąć żadnych konstruktywnych wniosków, to... :niepow: |
wow ale duzo sie dowiedzialem;[
ten text juz przerabialem i nadal nic;[ otwieram na dvd folder z aktualizacji np '1254' no i co dalej??? bo nic tylko czekac i czekac moge;[ probuje z usb! z plytki tak samo bylo i nic! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:00. |