Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV)

Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 22.06.2009, 12:01   #1
rey023
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.01.2006
rey023 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LG LH-T 551 SB - jaki odtwarzacz, by działały głośniki

Witam,

Na wstępie zaznacze, iż nie jestem specjalistą w dziedzinie dzwięku, odtwarzaczy DVD itd. Także prosiłbym o wyrozumiałość, jeśli moje pytanie wyda sie Wam banalne
Posiadam zestaw kina domowego LG LH-T 551 SB. Niestety ostatnio zepsuł się odtwarzacz DVD. Sprzęt jest już po okresie gwarancyjnym. Moje pytane brzmi jaki musze kupić odtwarzaz DVD, by działały głośniki od tego kina domowego (5 głośników plus subwoofer). Kolega mi powiedział, że musi być DVD z amplitunerem (czy jakoś tak)
Odtwarzacza używam jedynie jako sposob na podłączenie komputera stacjonarnego i w najbliższej przyszłości laptopa, by uzyskać dżwięk przez zestaw głośników od kina domowego, także odtwarzacz nie musi być jakiś ekstra, byle by dawał dobry dzwięk przez głośniki i posiadał wejście HDMI i EURO.

Bardzo licze na Waszą pomoc.
rey023 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: