![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.01.2006
![]() |
LG LH-T 551 SB - jaki odtwarzacz, by działały głośniki
Witam,
Na wstępie zaznacze, iż nie jestem specjalistą w dziedzinie dzwięku, odtwarzaczy DVD itd. Także prosiłbym o wyrozumiałość, jeśli moje pytanie wyda sie Wam banalne ![]() Posiadam zestaw kina domowego LG LH-T 551 SB. Niestety ostatnio zepsuł się odtwarzacz DVD. Sprzęt jest już po okresie gwarancyjnym. Moje pytane brzmi jaki musze kupić odtwarzaz DVD, by działały głośniki od tego kina domowego (5 głośników plus subwoofer). Kolega mi powiedział, że musi być DVD z amplitunerem (czy jakoś tak ![]() Odtwarzacza używam jedynie jako sposob na podłączenie komputera stacjonarnego i w najbliższej przyszłości laptopa, by uzyskać dżwięk przez zestaw głośników od kina domowego, także odtwarzacz nie musi być jakiś ekstra, byle by dawał dobry dzwięk przez głośniki i posiadał wejście HDMI i EURO. Bardzo licze na Waszą pomoc. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Informacje o bananach | IceManSpy | Propozycje, sugestie, błędy forum | 27 | 14.07.2005 21:19 |
Jak podłączyć głośniki 5.1 do SB 128 ! ? | sayan | Off topic | 5 | 28.07.2004 22:08 |