![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.10.2007
![]() |
pomocy z nagryw. imago model im7+
czy ma ktos szczegółową instrukcje do tej nagrywarki.problem polega na tym że nie moge ustawić kanałó ,tzn. szuka ich ale nie może doszukać . czy to morze byc wina złego podłączenia? programy odbieram z canal+.dzieki z góry za pomoc.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i nie znajdzie tych kana***322;***243;w, bo nie ma tunera satelitarnego. kana***322;y da si***281; dostroi***263; tylko z anteny. z cyfry + nagrywa to co ogl***261;dasz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.01.2008
![]() |
Czesc, sluchaj potrzebuje twojej pomocy odnosnie instrukcji obslugi do tej nagrywarki, czy moglbys ja skopiowac i mi ja wyslac poczta lub podac jakies elektroniczne namiary ze ja znalezc w sieci ( instrukcje, oczywiscie } jedyne co mi sie udalo znalezc to to wlsnie forum. Bede zobowiazany i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniany przez Reetou : 26.01.2008 o godz. 13:13 Powód: thx Andy |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Na forum nie krzyczymy.
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.03.2008
![]() |
5.1 w tej samej nagrywarce
Witam,
mam te sama nagrywarke. I chce podlaczyc do niej glosniki 5.1 i powstaje problem bo tylko dzial lewa strona a sygnal wychodzi jedynie z gniazd po prawej stronie oznaczonych L i P z tym ze w kazdej z tych gniazd tylko dzwiek jest po lewej stronie. Podlaczylem na prube sluchawki i tez tylko w prawej sluchawce byl dzwiek. W kazdymz gniazd zarowno L jak i P. Pozostale gnizda typu SW SR SL i C nie dawaly sygnalu do sluchawek i glosnikow. Prosze o pomoc bo nie wiem czy serwis sie odezwie do mnie w tej sprawie. pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Jakos nie moge cie zrozumiec, dziala ci stereo tzn kanal Lewy i prawy ?
To ze nie dziala SW, SL, SR i C to normalne aby dzialal trzeba miec dzwiek w 5.1 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.03.2008
![]() |
To moze jasniej napisze. Mam glosniki uniwersalne Logictech x-530 w systemie 5.1. kupilem przejsciowki na "czincze" i podlaczalem w roznej konfiguracji. testujac na muzyce mp3 wgranej na cd i na pendrivie efekt ten sam. Gra tylko lewa strona czyli glosniki przud lewy i tyl lewy i boofer.do glosnikow dostaje sie sygnal tylko i wylacznie z gniazd nagrywarki oznaczony literami L i R. Z pozostałych gniazd zadnego sygnialu nie moge znalesc. Podlaczalem dla sprawdzenia sluchawki do wyjsc L i R i na kazdym z nich dzialala mi tylko 1 sluchawka i zawsze ta sama lewa. Mam nadzieje ze jest jasniej napisane i mozecie mi pomuc bo serwis jedynie sugerowal ustawienia systemu 5.1 nagrywarki, ktorych ustawien nie moge znalesc w opcjach.
pozdrawiam i prosze o pomoc Co do odtwarzanego dzwieku to i filmy w systemi 5.1 tez tak odtwarza jak i mp3. Czyli tylko 1 strona glosnikow gra no i boofer reszta jagby cichutko brzmiala na max glosnosci. Ostatnio zmieniany przez Reetou : 17.03.2008 o godz. 21:28 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.03.2008
![]() |
Mam inny problem. Mam zapewne wszystko dobrze podłączone ale jak biorę opcję wyszukiwania kanałów to nic mi nie odnajduje
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
g***322;owa mnie ju***380; boli...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.08.2008
![]() |
Mam taki problem . Jak nagrywarka wynajdzie programy i wylacze j***261; to odrazu gubi te programy i musze je szukac na nowo . Posiadam model Imago iM7 . Prosze o pomoc . Z g***243;ry dzi***281;ki .
|
|
|
|
![]() |
|
|