Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV)

Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.10.2007, 18:04   #1
gedeon
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.10.2007
gedeon w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
pomocy z nagryw. imago model im7+

czy ma ktos szczegółową instrukcje do tej nagrywarki.problem polega na tym że nie moge ustawić kanałó ,tzn. szuka ich ale nie może doszukać . czy to morze byc wina złego podłączenia? programy odbieram z canal+.dzieki z góry za pomoc.
gedeon jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.10.2007, 18:10   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
i nie znajdzie tych kana***322;***243;w, bo nie ma tunera satelitarnego. kana***322;y da si***281; dostroi***263; tylko z anteny. z cyfry + nagrywa to co ogl***261;dasz.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.01.2008, 11:33   #3
protrekm
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.01.2008
protrekm w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation INSTRUKCJA OBSLUGII

Czesc, sluchaj potrzebuje twojej pomocy odnosnie instrukcji obslugi do tej nagrywarki, czy moglbys ja skopiowac i mi ja wyslac poczta lub podac jakies elektroniczne namiary ze ja znalezc w sieci ( instrukcje, oczywiscie } jedyne co mi sie udalo znalezc to to wlsnie forum. Bede zobowiazany i pozdrawiam.

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 26.01.2008 o godz. 13:13 Powód: thx Andy
protrekm jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.01.2008, 11:35   #4
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na forum nie krzyczymy.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2008, 16:32   #5
Hapamasta
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.03.2008
Hapamasta w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
5.1 w tej samej nagrywarce

Witam,
mam te sama nagrywarke. I chce podlaczyc do niej glosniki 5.1 i powstaje problem bo tylko dzial lewa strona a sygnal wychodzi jedynie z gniazd po prawej stronie oznaczonych L i P z tym ze w kazdej z tych gniazd tylko dzwiek jest po lewej stronie. Podlaczylem na prube sluchawki i tez tylko w prawej sluchawce byl dzwiek. W kazdymz gniazd zarowno L jak i P. Pozostale gnizda typu SW SR SL i C nie dawaly sygnalu do sluchawek i glosnikow.
Prosze o pomoc bo nie wiem czy serwis sie odezwie do mnie w tej sprawie.
pozdrawiam
Hapamasta jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2008, 16:43   #6
Bródka
Technik Informatyk

Data rejestracji: 22.01.2005
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jakos nie moge cie zrozumiec, dziala ci stereo tzn kanal Lewy i prawy ?
To ze nie dziala SW, SL, SR i C to normalne aby dzialal trzeba miec dzwiek w 5.1

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.03.2008, 17:38   #7
Hapamasta
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.03.2008
Hapamasta w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
To moze jasniej napisze. Mam glosniki uniwersalne Logictech x-530 w systemie 5.1. kupilem przejsciowki na "czincze" i podlaczalem w roznej konfiguracji. testujac na muzyce mp3 wgranej na cd i na pendrivie efekt ten sam. Gra tylko lewa strona czyli glosniki przud lewy i tyl lewy i boofer.do glosnikow dostaje sie sygnal tylko i wylacznie z gniazd nagrywarki oznaczony literami L i R. Z pozostałych gniazd zadnego sygnialu nie moge znalesc. Podlaczalem dla sprawdzenia sluchawki do wyjsc L i R i na kazdym z nich dzialala mi tylko 1 sluchawka i zawsze ta sama lewa. Mam nadzieje ze jest jasniej napisane i mozecie mi pomuc bo serwis jedynie sugerowal ustawienia systemu 5.1 nagrywarki, ktorych ustawien nie moge znalesc w opcjach.
pozdrawiam i prosze o pomoc

Co do odtwarzanego dzwieku to i filmy w systemi 5.1 tez tak odtwarza jak i mp3. Czyli tylko 1 strona glosnikow gra no i boofer reszta jagby cichutko brzmiala na max glosnosci.

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 17.03.2008 o godz. 21:28
Hapamasta jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.03.2008, 20:13   #8
dog_1
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.03.2008
dog_1 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam inny problem. Mam zapewne wszystko dobrze podłączone ale jak biorę opcję wyszukiwania kanałów to nic mi nie odnajduje
dog_1 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.03.2008, 21:20   #9
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
g***322;owa mnie ju***380; boli...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2008, 21:10   #10
Markogp
Nowy na forum

Data rejestracji: 12.08.2008
Markogp w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam taki problem . Jak nagrywarka wynajdzie programy i wylacze j***261; to odrazu gubi te programy i musze je szukac na nowo . Posiadam model Imago iM7 . Prosze o pomoc . Z g***243;ry dzi***281;ki .
Markogp jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: