![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
Załącznik 47996 |
hmm u mnie jak wczoraj oglądałem film na divixie jest tylko jedną linie napisów??? Jak odtwarzam na kompie ten sam film napisy mam całe podzielone na dwa linie.
Czy w subedicie dam rade jakoś sobie to poprzerabiać ? |
Akurat ten lidlowy wyr***243;b jest nienajgorszy - ***347;miga z USB, karty pami***281;ci itp. :spoko:
Upgrade firmware'u pewnie nie b***281;dzie, mo***380;esz pokombinowa***263; z napisami w subedicie - format mDVD bez ***380;adnego zaawansowanego formatowania (nawet kursywy nie ***322;yka). Ten odtwarzacz wy***347;wietla tylko 2 linie napis***243;w, i to o ograniczonej d***322;ugo***347;ci - sam by***322;em zmuszony przerabia***263; napisy, by dzia***322;a***322;y. |
hmm z tego co sie orientowa***322;em to silvercresty s***261; polecane i to nie tylko u nas.S***261; na zoranie, nie ma problemu z odtwarzaniem na usb :)
P.S. dzi***281;ki za linka ju***380; do nich napisa***322;em, zobaczymy co odpisz***261; Pozdrawiam |
W Lidlu to daja :)
Najpewniej nalezy wgrac najnowszy firmaware do playera. Cos gdzies czytalem o tym playerku. W kazdym razie z problemami i dostepem do upgrade nalezy zwracac sie do: lidl.kompernass@arkaagd.pl bo na stronie to nic nie ma i raczej nie bedzie szybko :) edit: i bez urazy - nie kupowac taniego, nieznanego badziewia z Lidla i podobnych. |
Problem z napisami
Witam.Zakupiłem ostatnio dvd Silvercrest KH 6518, mam mały problemik z napisami tzn jest wyświetlana tylko jedna linia i napisy nie sa całe. Czy jest na to jakis sposób np: przerobić napisy w jakimś programiku?
Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:58. |