![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#121 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potraktuj to jajko jako żart, w sumie nic się nie stało. Pomyśl, że mogą ci np. sprawdzić grubość lakieru jakimś gwoździkiem
![]() Poza tym ty masz już auto stare, nowe stoją w salonach. Oczywiście nie zniechęcam do kupna rejestratora, bywa że sama widoczność wystarczy na zwykłych gagatków. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#122 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Jako żart to by można potraktować jak by było raz - ale mam obawy, że na tym się nie skończy - zważywszy, że mają do mojej osoby dosyć duże obiekcje ![]() Poprzednie nie raz obrzucane jajkami - a że było stare - to olałem. Jak potraktują gwoździem, to mam autokasko, ale mam za***iste pragnienie ich złapać i zrobić im problemy natury prawnej...
![]() Ostatnio zmieniany przez mgit : 10.03.2019 o godz. 18:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Guru
Data rejestracji: 02.09.2016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Czy ma być widzialna czy nie. Raz dostanie grzywnę, to potem pomyśli. Co to za problem założyć kaptur i kominiarę. Wtedy to nawet kamera nic nie da. Rozumiem że walczysz o swoje... "Film" można tylko pokazać winnemu lub jego rodzicom, może wtedy się ogarną...
![]() |
![]() |
#124 | |
Guru
Cytat:
![]() Co do kaptura - aż tacy mądrzy nie są - to małolaty w wieku 18+ do tego upici - więc nie oczekujmy tu jakiegoś wyrachowania i pomyślunku rodem z filmów ![]() Wracając do meritum... ktoś coś może polecić? Rejestrator i tak się przyda, a monitoring auta fajna dodatkowa opcja by była ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez mgit : 10.03.2019 o godz. 18:27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Guru
Cytat:
Jak nie pomoże pokazanie "filmu" i ewentualna rekompensata to sprawa pójdzie dalej o ile straty będą znaczne. Taki "szantaż". Cytat:
Ale wszystko zależy od uporu, wedle: "Raz zjebałeś, to się popraw."
![]() |
![]() |
#126 | |
Guru
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#127 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
No to się wydało. Miałeś stare auto, nie miałeś problemów, kupiłeś nowe i z problemami
![]() Radzę ci założyć, że chłopaczki nie są aż takimi idiotami jak ci się wydaje. Jak się zawezmą, to spytają kogoś mądrzejszego, albo za jabolka 'wynajmą' obcego pijaczka. Pomysł Jolka z pokazaniem nagrania starym jest ok. Wojny z sąsiadami nigdy nie wychodzą na dobre, każdy rozgarnięty to wie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Guru
Cytat:
![]() Więc najpierw jakiś tam monitoring - a potem się pomyśli ![]() Ciekawostka, w drugim mieszkaniu miałem sąsiada, który notorycznie mi coś kradł i rozwalał kłódkę w spichlerzu / pomieszczeniu gospodarczym / szopie jak zwał tak zwał. Kamera załatwiła temat - od czasu kamery święty spokój - nawet się nie zbliża, jak raz zobaczył nagranie tego co robi - święty spokój był wart każdej zł wydanej na monitoring ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez mgit : 10.03.2019 o godz. 18:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
A nie prosciej kupic miejsce na parkingu strzezonym ? moze daleko nie masz
![]() ![]()
![]() |
#130 | |
Guru
Cytat:
![]() Myślę nad kamerą IP na okno - w sumie koszt nie wielki, rejestratora do kamer stacjonarnych nie potrzebuję, serwer Synology ma licencje na dwie kamery więc by robił robotę. Ale rejestrator do auta i tak się przyda ![]()
![]() |
![]() |
#131 | ||
Guru
Cytat:
Pokazałeś nagranie tylko jemu, czy również organom ścigania? Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#132 | |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
Cytat:
Dokladnie o tym pomyslalem, jakas kamera wifi 4k za okno przymocuj bo w nocy IR ci od szyby bedzie sie odbijac i nic nie zobaczysz ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Guru
Cytat:
W tym przypadku mam już spokój kilka miesięcy... więc po cichu liczę na powtórkę, że i w przypadku auta będzie podobnie. ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Kumotr
Data rejestracji: 28.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja kamera, jak wspominałem navitel cmr300, działa dopóki nie odłącze zasilania. W zapalniczce mam zawsze 12V nawet po wyjęciu kluczyka ze stacyjki. Jeśli zatem by ją zostawić włączoną to by nakreciła obraz z przodu i z tyłu. Nie wiem tylko jaki ma pobór prądu. Jakość nagrania z tyłu jest marna ale za 250zł... Po nałożeniu na lusterko jest niezauważalna w pierwszym momencie, tylko kable zdradzają instalację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To co masz za auto - opla? Jak stare aku to jak nie przejedzie sie dluzszy kawalek raz na 2-3dni to sie rozladuje aku do zera - mozna podlaczac przez przejsciowke monitorujca napiecie na aku ale moze sie okazac ze jk bedzie potrzebne nagranie z parkingu to akurat nie bedzie bo aku mialo sie rozladowac. Mozna tez pomyslec o jakims sporym power banku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Nero Multimedia Suite 10 Platinum HD i edycja filmów HD | ktos | Nero | 2 | 06.10.2011 15:31 |
Tworzenie filmu HD w Pinnacle Studio 14 HD Ultimate Collection, Prosze o pomoc; / | etrido | High Definition | 0 | 14.01.2010 14:10 |
HD Advance/Loader nie widzi plyt | forsaken | Hardware | 7 | 04.02.2008 23:11 |
Hd Loader Czy Hd Advance? Co Lepsze? | peter1918 | Homebrew | 23 | 04.09.2006 19:03 |