![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.01.2011
![]() |
Cambridge Audio dvd 89 problemy z odtwarzaczem
Witam.
Od 4 lat jestem posiadaczem odtwarzacza Cambridge Audio dvd 89. Od samego poczatku mam z nim same problemy. Chciałbym się dowiedzieć czy ktość z forumowiczów miał może kontakt z takim odtwarzaczem,a lbo słyszał opinie o takich. Problemy dotycza odtwarzania płyt. Sprzęt kupiłem nowy, ze sklepu. Odtwrzacz miał czytać wszystko, SACD, CD, DVD,DiVX... Problemem jest samo załadowanie płyt, są dni kiedy załaduje płyte od razu, są dni kiedy mija jakieś 5-10 min zanim zdecyduje sie odtworzyć zawartość, czasem w ogóle nie oddtwarza. Płyt CD wcale nie czyta, kiedyś owszem. Czasem załaduje płytę, ale podczas odtwarzania, przerywa, klatkuje. Czy ktoś z Was spotkał się z tym sprzętem? czy słyszał o nich, czy akurat mi trafił się feralny egzemplarz? Oczywiście zmieniam odtwarzacz ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
DVD - problemy! | asdfasdfasdf | Napędy optyczne DVD | 3 | 24.04.2009 18:27 |
Kopiowanie DVD - ciekawy problem | Coppermine | Napędy optyczne DVD | 8 | 09.03.2009 19:32 |
Domyślne Audio i napisy na DVD | JAROmix | DVD-Video | 5 | 22.04.2006 07:21 |
problem z tmpg | fati | DVD-Video | 1 | 11.12.2004 22:24 |
Problemy z Pover DVD i LG DVD playerem | Mad Max PL | Napędy optyczne DVD | 1 | 21.04.2002 13:31 |