![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.08.2003
![]() |
wart tej ceny? --> Samsung BD-H6500 (odtwarzacz B-ray)
czy taki odtwarzacz b-ray (patrz: poniższe linki) wart jest tej ceny? to jest ta skala, która w PL teraz działa? nie możne byc tańszy?
pytam, bo moze ktos po prostu zna tansze odtwarzacze, o (prawie) identyczne specyfikacji... (ważne np. to: odtwarza dvd, dosyć dużo formatów video, audio, napisy,....) tutaj dają za 599zl: http://www.euro.com.pl/odtwarzacze-b...500.bhtml#opis a tutaj za 490: http://www.ceneo.pl/Sprzet_RTV;szuka...BD-H6500+&src= |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mozesz poszukac ps3 z cfw i wgranym movian , praktycznie obsluguje wszystkie formaty jakie sa znane , regiony sa pousuwane i masa innych bajerow
![]()
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
- tv - wzmacniacza (poprzez wejscie aux) w miniwiezy (dla grania plyt audio) A jeszcze innym problemem jest jak podpiac do aux wzmacniacza - poprzez konwerter? A moze to enigmatyczne dla mnie ps3 ma wyjscie analogowe audio i bez konwertera da sie podpiac? Nic w tej sprawie nie wiem. Pytalem o obszar na ktorym jakos tam wiem, o czym do mnie mowi sie. Chetnie zmienie opcję, ale musze to niestety miec podane (troche?) na tacy, bo mam to komus kupic w tym tyg. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Ps3 ma wyjscie optyczne, analogowe , hdmi i mozna ich uzywac jednoczesnie , musisz sie rozgladac za konsola z CFW bo dzieki niemu mozna wgrac aplikacje nalepszy odtwazacz na rynku jak movian , zyskujesz w zasadzie odtwazacz ktory jest region free to tak na szybko , najlepiej konsole CECH-25xx z wgranym juz CFW do tego masz fajny pilot wiec w zasadzie dziala jak uniwersalny sprzet multimedialny
![]()
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
A jaki mam ci przyklad podac nie za bardzo rozumiem , masz normalna konsole ps3 ktora posiada naped BD/DVD do tego dogrywasz CFW i aplikacje movian i cieszczesz sie wolnoscia i zyciem kazdy stacjonarny player jest rozlozony na lopatki , jak szukasz ofert to poszukaj na portalach aukcyjnych/ogloszeniach
![]() |
#7 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Na tych nie zainstalujesz CFW , poczytaj w dziale o konsolach to ci wyjasni sprawe
![]()
![]() |
#9 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Zaczalbym od tego, ze propozycja misiozola dotyczy tylko i wylacznie na dzien dzisiejszy sprzetu uzywanego. Ja bym sie nie pchal w cos takiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
Wszystko kwestia na czym ci zalezy , ja staram sie pogodzic wszystkie aspekty ktore zaznaczyles, zaden ze stacjonarnych odtwazaczy nie podejdzie do uniwersalnosci konsoli ps3 z cfw , ale musi byc kupiona jako uzywana no chyba ze ci starczy obsluga formatow wspieranych natywnie to mozna nowa ze sklepu . Kwestia ile masz na to kasy przeznaczone . Ja osobiscie znajac mozliwosci ps3 z cfw nie zdecydowal bym sie na zaden inny odtwazacz BD
![]()
![]() |
#12 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
zalezy mi na maszynce o funkacjach w/w odtwarzacza (podstawa: dvd, pliki video/audio w max wielu formatach, plyty audio, podpiecie do miniwiezy - do jej wzmacniacza, bo miniwieza ma zepsuty czytnik; to tak z grubsza),a czy to sie nazywa odtwarzacz, czy konsola, czy mlynek jakowys - nie jest wazne; ma robic to, co wyzej wymienione.
Ten odtwarzacz ma tez oczywisty plus: wifi, wiec i upgrade dla firmware prosty. Chodzilo mi tylko o ewentualny glos opamietania dla mnie, że np. przeplacam w swiecie odtwarzaczy i jest cos tanszego, byc moze naprawde tylko troche mniej funkcjonalnego (chocby bez DLNA, ktorego za licho nie potrzebuje). Z tego co wyklikalem w tym czasie: raczej nie przeplacam... Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Brak wyboru predkosci nagrywania płyt DVD --> Samsung SH 223C | mis2900 | Napędy optyczne DVD | 0 | 06.02.2011 11:41 |
Samsung BD-P3600 - wasza opinia | Tommy23 | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 0 | 14.02.2010 16:47 |
Samsung SH-S182M - nie można zrobić symulacji DVD i inne problemy ! | ro29 | Napędy optyczne DVD | 5 | 08.08.2007 08:35 |
Kilka filmów na jednym nośniku DVD - odtwarzacz bez Divx | slabiaq | DVD-Video | 1 | 24.04.2007 16:37 |
Samsung TS-H552B - problem z firmware | pawel200388 | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 4 | 28.09.2006 20:10 |