![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) Tematy poświęcone stacjonarnym nagrywarkom, odtwarzaczom audio/video oraz sieciowym odtwarzaczom multimedialnym. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2002
![]() |
Prosze o pilna pomoc - zle odtwarza film
Korzystajac z MemoryOnTV 4 przygotowalem film z fotoprezentacji z
uroczystosci rodzinnej. Wszyscy czekaja na to dzielo a ja mam zgryz... Film (avi) odtwarza sie OK tylko na kompie. Na stacjonarnych odtwarzaczach ktore kroluja w pokrewienstwie (komp to rzadkosc u starszych osob) film odtwarza sie beznadziejnie - spowolniony, zacina no i praktycznie podklad muzyczny (idacy z normalna predkoscia) konczy sie na 1-2 poczatkowych fotkach. Rodzina ma rozne odtwarzacze. Zrobilem film uzywajac kodekow xvid. Jakich kodekow (skad je sciagnac) musialbym uzyc lub co zrobic (jakie ustawienia?) aby film odtwarzal sie na kazdym modelu odtwarzacza dvd poprawnie? Czy TMPGenc zalatwi sprawe (jak ustawic?)? Bardzo prosze o pilna pomoc! Mam Win XP SP2. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Pilna Szybka Pomoc! - Udost Netu! | bakupl | Off topic | 9 | 21.11.2004 21:07 |
Bardzo prosze o szybką pomoc | malymulpepe | DVD-Video | 11 | 19.08.2004 23:24 |
jak zrobic przerwy w pliku mp3 - 67 minutowym - prosze o pomoc:)) | agados | Napędy optyczne CD | 12 | 06.08.2004 21:28 |
Mam Problem Prosze O Szybką Pomoc | Maxi | Napędy optyczne CD | 19 | 29.07.2002 20:59 |
Bardzo Prosze O Pomoc !!!! | bronus | Off topic | 0 | 16.04.2002 11:06 |