![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Dysk zmienił system plików na RAW
Witam
Do uszkodzenia doszło podczas próby wykonania bootowanego pendraiva z systemem windows 7. Używałem programu WinToFlash. Podczas formatowanie pena program zgłosił błąd ***8222;nie można zamknąć dysku i od tego czasu jeden z dysków twardych zmienił system plików z NTSF na RAW, przez co nie mam dostępu do plików. Przeszukałem inne fora stosując się do zawartych tam wskazówek (TESTDISK) i kicha. Nie mogę sformatować dysku ponieważ pliki zawarte na nim są dla mnie ważne. Dysk był magazynem. Aktualnie PartitionMagic pokazuje dysk w całości (zawierał 2 partycje) Zctive Partition jak dotąd wykrył 13 partycji i jestem w czarnej kropce. Proszę o pomoc w odzyskaniu utraconych partycji. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
Tagi |
active partition, odzyskanie danych, system plikow raw, testdisk, testdisk poradnik |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
Ubuntu 12.04 - System plików na komórce tylko do odczytu | Smolarek1997 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 7 | 03.06.2012 22:33 |
SYSTEM PLIKÓW INCDFS | TOMEKFOR | Napędy optyczne DVD | 8 | 06.04.2010 20:01 |
Jak odzyskać skasowane pliki na CD-RW | Jozgaw | Napędy optyczne CD | 7 | 21.06.2004 08:31 |
jaki dysk tylko na system i gry?? | memorando | Off topic | 30 | 16.04.2004 09:31 |