![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.10.2005
![]() |
Pomocy: mój dysk 80 Gb. z 3 partycjami wyleciał w powietrze dzięki Partition menager,
mam teraz teoretycznie pusty dysk bez partycji. A dokładnie było to tak: Miałem problem z windą -siadła,więc zgrałem co sie dało z tej partycji i zrobiłem format C: wgrałem nową winde-ale za namową kolegi chciałem podzielić tą partycje C na dwie: 9Gb i 20 gb (wcześniej miała prawie 30Gb) za pomocą Paragon Partition Menagera bo Partition magic 8 pokazywał mi dysk jako całość-chyba już było coś nie tak. Zapuściłem wczoraj Paragon PM na noc dzieląc C: na 2 części a rano zastałem kompa w stanie nie nadającym się do użytku-nie startował,nawet w trybie awaryjnym. Włożyłem płytke z winą do napędu myśląc że coś to pomoże ale klapa NIC. Mam teraz jeden duży dysk bez partycji, a zależy mi na 2 pozostałych,bo winde moge wgrać ponownie -nie instalowałem nic na nowej windzie na C: wszystko miałem na D: lub E: nawet beckab C: z przed dzielenia dysku miałem na D: Dodam jeszcze że programik Recorvery4all pokazuje mi komunikat "D: is not accesible. Mam teraz załączony na mastera pożyczony dysk 40Gb a na slave mój 80Gb. POMOCY, będę wdzięczyny za każdą poradę ... E: |
![]() |
![]() |
|
|