![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.12.2007
![]() |
Odzysk zaszyfrowanych zdjęć
przeszukiwalem juz naprawde duzo for i nigdzie nie moglem znalesc pomocy. wszedzie mi mowia, ze juz sie nic nie da zrobic. a chodzi o to, ze trzymalem sobie zdjecia na twardym. A ze byly dla mnie bardzo osobiste i bez cenne chcialem je jakos zabespieczyc. i zrobilem tak. prawym na zdjecie-wlasciwosci-zaawansowane i zaznaczylem szyfruj zawartosc, aby zabespieczyc dane. no i bylo oki, ale cos mi winodws zaczal szfankowac i zrobilem reinstalke( tylko, ze nie moja plyta z win) i teraz nie moge tych zdjec otworzyc. jezeli mam okno miniarurki to widze jakie sa, ale tylko w tedy. nie moge ich kopiowac itp. moge zminiac nazwy ale wtedy i z miniaturek znikaja.
jezeli mialby ktos jakis pomysl bardzo bym prosil. moge podac nawet gg 3121902(jak cos na niewidoczny jestem zawsze) |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Nie da sie juz tych zdjec odzyskac, kazdy windows generuje losowo kombinacje szyfrowania aby odszyfrowac dany katalog musi on sie znajdowac na tym windowsie co byl szyfrowany, po zaszyfrowaniu trzeba bylo uzyc agenta odzyskiwania on by zapisal klucz dekodujacy teraz juz po ptokach zdjecia do kosza
Trzeba bylo troszke pomyslec wlasnie po to jest to szyfrowanie aby pliki nie mogly byc uzyte na innym windowsie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powinno da***263; rade tym: http://www.elcomsoft.com/aefsdr.html
![]() |
#4 |
Technik Informatyk
![]() |
No slyszalem o tym programie ale podobno wyniki dzialania tego programu nie powalaja a i wersja demo moze nie odzyskac wszystkich zdjec
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
nie pomógł ten program
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@kobi_tkd tzn?
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
no ten program (i jak reszta, do odzyskiwania jakich na razie probowałem) niby "odzyskuje" ale wraz nie można otworzyć zdjęcia. Chyba do microsoftu trzeba napisać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Technik Informatyk
![]() |
To ci nic nie da kazda instalacja systemy generuje inny klucz dekodujący jak go nie zapiszesz i nie przeniesiesz na inna kopie systemu to tak jak bys skopiował dane na inny komp sa nie do odczytu ms nic ci nie pomoze, trzeba bylo troche pomyslec ze zaszyfrowane dane nie beda do odczytu na swiezej instalacji systemu bo jak by byly to co to bylo by za szyfrowanie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|