![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#7 |
![]() |
Witam wszystkich, od razu zaznaczę że pisze trochę nie na temat ale bardzo potrzebuje pomocy a to najświeższy post o pokrewnej tematyce więc liczę na to że ktoś przeczyta i pomoże.
Sprawa ma się tak iż właśnie pisze pace magisterską a że mamy dwa kompy to korzystam z tego który jest akurat wolny przenosząc całość na pendrivie. Właśnie skończyłam pisać (zajęło mi to 4 h dlatego mi tak zależy bo tego dużo było) zapisałam zmiany w dokumencie sadząc iż piszę akurat pracę otwartą z pendrivie i przeniosłam dokument z pendrive na pulpit komputera zamieniając stary nieaktualny już tekst na ten nowy. Niestety doszło do pomyłki bo jak się okazało pisałam w dokumencie na pulpicie komputera i zupełnie nieświadomie zamieniłam aktualny plik(ten z pulpitu) na ten stary (z pendriva). I tu moje pytanie czy da się odzyskać tamten poprzedni dokument? bardzo proszę o szybką odpowiedź jeśli ktoś może pomóc i z góry dziękuje |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
PRACA - ODZYSKANIE DANYCH Z EXTERNAL HDD! | coldblow | Odzyskiwanie danych | 9 | 26.01.2012 15:21 |
Odzyskanie danych z częściowo uszkodzonego nośnika DVD-R | ziemo | Napędy optyczne DVD | 8 | 21.11.2004 20:10 |
Spalony HDD, odzyskanie danych i gwarancja na dysk Seagate | rosol | Odzyskiwanie danych | 22 | 26.10.2004 22:34 |
Odzyskanie danych na CDRW po kasowaniu TOC | donkihot | Napędy optyczne CD | 1 | 26.01.2002 19:46 |
CDRW odzyskanie danych | Mario | Napędy optyczne CD | 0 | 27.11.2001 13:29 |