![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Odzyskanie plików z DVD-ROM, IsoBuster i CDRoller wykryły, szukam alternatywy
Cześć. Proszę o poradę i pomoc co mogę zrobić w przypadku odzyskania danych płyty DVD zapisanych za pomocą stacjonarnej nagrywarki DVD, czyli są to pliki VOB, ale płyta nie ma zamkniętej sesji, dlatego normalnie na komputerze jest niewidoczna, jakby była czysta. Używałem 2 programów - IsoBuster i CDroller i oba wykryły pliki, ale nie mogę ich skopiować na komputer, bo programy są płatne. Moje pytanie jest takie czy ktoś z was może mi polecić jakiś inny program, najlepiej darmowy, który poradzi sobie z tym zadaniem? Szukałem naprawdę wielu programów podobnych i chyba z 10 różnych zainstalowałem, ale żaden nie widział płyty w napędzie. Jedynie IsoBuster i CDroller ją widziały.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A dlaczego nie mozesz po prostu zamknac sesji na dvd ?
![]() |
#3 |
![]() |
Po co to pytanie? Nie mogę po prostu i już. Nagrywarka DVD wywala error, że płyta jest uszkodzona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Możesz spróbować darmowych programów ;
Recovery Toolbox for CD Free https://recoverytoolbox.com/cd.html Unstoppable Copier 5.2 http://www.majorgeeks.com/files/deta...le_copier.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
Z darmowego softu jeszcze jest Iso Puzzle, natomiast w kwestii
samego napędu optycznego, wypadałoby użyć nagrywarki z dobrą sprzętowa korekcją błędów która dodatkowo posiada wg testów trzy owieczki. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Program do odzyskiwania plików z dysków DVD | Artur1_uts | Nośniki optyczne | 1 | 03.05.2010 09:27 |
Problem z nagraniem plików z dysku twardego na płytę dvd | WODZU1972 | DVD-Video | 13 | 08.03.2009 18:45 |
Polska Klasyka Na Dvd Pilnie Szukam :) | skyrider | Film i Muzyka | 0 | 09.12.2005 15:04 |
DVD bez plików IFO ? | PUPI | DVD-Video | 2 | 02.04.2005 14:36 |
Problem z nagraniem plików DVD na płytę DVD | marciniak1987 | DVD-Video | 7 | 26.02.2005 18:08 |