![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.09.2010
![]() |
Dane skopiowane na inny dysk (narazie nie mój) przez jeden z boot cd , smarta nie podałem wczoraj bo nie miałem narzędzia do tego które by działało pod czyms innym niż windows, napisałem tylko, że wygląda na uszkodzenie fizyczne po analizie, dokładnych danych nie pamiętam!
Btw gdybym nie ja bawił się jak to określiłeś z tym dyskiem to kto? Tak nie miałem gdzie zrobić kopii posektorowej i przynajmniej o tym mówię, a nie kombinuję... Zresztą nieważne, niepotrzebnie tu pisałem, dane mam temat możecie zamknąć. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Dysk twardy Seagate 250GB nagle gubi partycje - może to wina płyty głównej? | malanski | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 1 | 20.04.2009 23:34 |
Czy mam uszkodzony dysk? | van | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 6 | 18.03.2009 22:31 |
Kopiowanie DVD - ciekawy problem | Coppermine | Napędy optyczne DVD | 8 | 09.03.2009 19:32 |
Uruchomić uszkodzony Dysk na SataII? | roman01 | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 18 | 13.04.2006 10:59 |
Jak odzyskać skasowane pliki na CD-RW | Jozgaw | Napędy optyczne CD | 7 | 21.06.2004 08:31 |