![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Odzyskiwanie danych Dyskusje poświęcone odzyskiwaniu danych z dysków twardych i pamięci flash |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.03.2011
![]() |
utracone dane
mam mały problem z formatowałem dysk i wrzuciłem nowy system i mam problem bo potrzebuje zdięcia kture zostały utracone prosze pomocy
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zacznijmy od nauki poprawnej polszczyzny...
![]() Jak postawiłeś system na tym samym dysku/partycji, to może być ciężko. Spróbuj jakimś programem do odzyskiwania danych, a te dane KONIECZNIE zapisuj na innym dysku/pendrive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.03.2011
![]() |
u mnie jest tak wciskam f11 i system sam sie robi a pozatym to dokładnie nie wiem jak to było zrobione bo to braciak robił a i znikły fotki a mi są one potrzebne prubowałem różnych programów odzyskiwac odzyskuje tylko nie moge tego zapisac na kompie i żąda licencji pomocy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaki to laptop (bo skoro tylko 1 przycisk to raczej laptop). Prawdopodobnie nie da sie nic odzyskac bo zostal przywrocony obraz z ukrytej partycji. Ale przejrzuj kilka ostatnich postow w tym dziala te moze znajdziesz cos dla siebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.08.2009
![]() |
Pomimo zainstalowania systemu na nowo, część danych na pewno można odzyskać. Przeskanuj system używając DMDE
http://daneodzyskaj.pl/download/odzy...1-win32-gui.7z |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Możesz spróbować też programem GetDataBack
![]() |
#7 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Polecam zapoznanie sie z Odzyskiwanie danych oraz odzyskiwanie skasowanych plikow
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.05.2011
![]() |
zapoznałem sie i nie idzie mi to cos
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
odzyskiwanie, odzyskiwanie danych, undelete, utracone |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | Oceń tę dyskusję |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
CDFS UTRACONE DANE ?? | eddy_blazet | Napędy optyczne DVD | 5 | 26.10.2007 06:38 |
InCD i utracone(?) dane.. | misiek-38 | Napędy optyczne CD | 1 | 04.08.2005 10:47 |
Dane wypalone, ale sesja nie zakończona - jak odzyskać dane? | misheque | Napędy optyczne DVD | 0 | 22.12.2004 21:11 |
utracone dane z HDD | psawik | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 11 | 15.05.2003 20:03 |