Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.07.2005, 16:55   #16
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dragon218
Mam problem z grą 7 sins ściągłem ja z edonkey zainstalowałem i tu pisze ze brak plyty misilałem ze musze w kleić cracka no to skoczyłem na google.pl i dowiedziałem sie tam ze płyta jest zabezpieczona przez starforce ściągłem instrukcje jak zcrackowaci gre niestety takie moje szczeście była ona po hiszpańsku wyczytałem cosi tam o mini image ale niewiem co to jest wiem ze to co z alcoholem 120% się robi dobra dojdzmy do setna tej sprawy co mam zrobić aby gra mi ruszyła ??/?? zeskanowałem płytke programem clone xxl i pisze mi ze zabezpieczenie to starforce 3 jak to zrobić aby gra działała pomocy pi
...http://forum.cdrinfo.pl/announcement.php?f=11

...kasować?/zamykać?/bannować?/

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.07.2005, 17:19   #17
Dragon218
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.07.2005
Dragon218 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
eee chyba popełiłem kilka błędów ale jeszcze nie dostalem inforacji widze ze troszke nagiołem regulamin dobra niewiem czy idzie to naprawić moje głowne pytanie to jak przejść starforce 3.4.71.19 a jak musze wibierać z tych 3 to zamykać
Dragon218 jest offline  
Stary 25.07.2005, 16:00   #18
rompelek14
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.07.2005
rompelek14 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No to pytanie brzmi: Jak ominąć Star force 3.4.71.19 . Plis !!! Na pewno ktoś go już ominął. A ja mam ten sam problem.
rompelek14 jest offline  
Stary 02.08.2005, 15:57   #19
Teki
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.06.2005
Teki w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Czesc jesli ktos zna sposob na uruchomienie tej gry niech napisze tuttaj lub na gg 3879722
prosze zeby pewne osoby nie madrzyly sie na temat starforca Prosze o kakretan odpowiedz
Dzieki ALL
Teki jest offline  
Stary 14.08.2005, 15:32   #20
Googeta
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.08.2005
Googeta w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam taki sam problem jak "Dragon218" mianowicie nie chce mi sie odpalic gra 7 sins,i wyskakuje ze mam wlozyc plyte, najpier myslalem ze trzeba skopiowac cracka!!!Ale jak sciagalem w kazie to pisalo "7 sins *****" a jak rozpakowalem to byl jakis mini-image!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!! !!jak ktos bedzie wiedzial co z tym zrobic procze dac znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Googeta jest offline  
Stary 14.08.2005, 16:39   #21
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
i dobrze, że jest mini image. (w wirtualny a w fizyczne byle co)

a nie dobrze, że regulamin forum się olewa.
ed hunter jest offline  
Stary 17.08.2005, 18:34   #22
Googeta
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.08.2005
Googeta w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
mianowicie
Googeta jest offline  
Stary 17.08.2005, 18:46   #23
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Googeta
mianowicie
mianowicie
http://forum.cdrinfo.pl/announcement.php?f=11
Cytat:
Napisany przez punkt D
d) dyskusje z prośbami o rozwiązanie problemów z pirackimi kopiami gier/programów ściągniętymi z sieci ...bedą bezwłocznie zamykane/kasowane.
EOT

Pozdrawiam,
Mac

Twoje uprawnienia: