![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
SIMS 2 AlcoholClone game - Jak wypalić CD2, CD3 i CD4
SIMS 2 AlcoholClone game
Mam obrazy 4 płytek w MDS i MDF, wypalał płytkę pierwszą wypaliła się instaluje z niej i jest Ok. Gdy mam wypalone CD2 i chce dalej instalować mam komunikat nie można skopiować pliku Control1.dat, więc mam pytanie jak wypalić pozostałe obrazy od CD2 by działaly. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Cd 2 3 i 4 skopiuj normalnie bez rzadnego profilu. Moze byc nawet nero
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ewentualnie cd2 to fake, tez tak mialem
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Jakie fake. Obrzy sciagane z torrenta format Alcohola MDS i MDF. Pierwszy wypalilem z profilem Safedisk 2/3. I z płytki CD1 insatluje się do 23% i prosi o drugą i tu pojawia się błąd kopiowania. Z napędu virtualnego instaluje się normalnie. Narazie zmarnowałem 4 CD, aby nagrać CD 2.
|
![]() |
![]() |
#5 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
jaką masz nagrywarkę ?
nagrywasz z profilu SafeDisc 2/3 z włączoną korekcją EFM? nagrywaj jak najmniejszymi prędkościami.
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
LG GSA-4120B. Pierwsze CD wypaliła się bezbłędnie z obrazu MDS, MDF i z profilem Safedisk 2/3. Nie wiem narazie jak wypalić CD 2, aby działal. Moze przesiąde się na CloneCD, bo Alcoholem nie udaje mi się wypalic poprawnie CD2. CD2 było na profilu Safedisk wypalane i bez niego też, z korekcją i bez i nadal to samo czyli błąd kopiowania. Na CD 2 nie wkrywa żadnego zabezpieczenia, więc nie wiem co moze być problemem. Skoro inne osoby miały problem z wypaleniem CD 1, bo kilka postów nieżej jest też poruszany ten problem. tylko ze mi CD 1 zabezpieczone Safedisk wypaliło się i z niego też mogę grę instalować, a CD2 bez zabezpieczenia nie chce się przepalić poprawnie.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.01.2005
![]() |
Zetor te obrazy najlepiej przekonwertuj w iso i dopiero wypal najlepiej na jakiejs cdrw i zobaczysz czy ci pojdzie
|
![]() |
![]() |
#8 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moze w alco masz tryb zapisu RAW-DAO wlaczony? Jesli to prawda ze CD2 nie jest niczym zabezpieczona to wypal to w profilu normal cd a tryb zapisu ustaw (o ile sam sie nie ustawil) na DAO/SAO. Albo wypal to clonem, te tryby DAO-RAW w alco i clonie jakos nie sa takie same.
No i jak zawsze polecam cdrw, szkoda plytek mimo ze sa tanie. |
![]() |
![]() |
#9 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
A może tak...:
1.Przekonwertuj na iso, sprawdż z wirtuala, a potem nagraj na płytkę używając Nero... tak jak sugerował grzeniu lepiej najpierw na CD-RW. 2.Zamontuj ten mds/mdf do wirtuala, i skopiuj na płytę "w locie" ...także używając Nero.
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 10.02.2005 o godz. 08:01 |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.05.2005
![]() |
Zetor!!!!
Zetor!! Powidz mi z kąd wziąc obraz 1 płyty!!!
Szukam, szukam i nie moge znależć -.- |
![]() |
![]() |
#11 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
karolus młotus...takie pytania nie tutaj
![]()
|
|