![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.03.2004
![]() |
Jak przegrac gre Operation Flashpoint ??
Mam oryginał gry Operation Flshpoint i chce sobie zrobic kopie zapasową płyty poniewaz płyta jest juz lekko porysowana i nie chciałbym stracic jej.
Jak przegrac tą gre ?? Probowałem juz wiele sposobow Clony XXL nie pomaga nie moze znalesc zabezpieczenia. ?? Jak to zrobic ??Podczas odczytu Alkoholem lub Clonne CD pojawiają sie błędy w odczycie sektorów. Dzieki i Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Wszystkie wersje Operation Flashpoint są zabezpieczone SafeDisc 2.x ,zabezpieczenie te oparte jest na błednych sektorach i że występują błędy to normalne, nie powinneś się nimi zbytnio przejmować. Żeby skopiować tą gre powinneś mieć nagrywarkę z poprawną korekcją EFM .
#3 |
.:Never Again:.
Data rejestracji: 07.02.2004
![]() |
Jeśli to SafeDisc 2.8, albo wyższy to pamiętaj żeby odczytywać oraz nagrywać płytę małą prędkością np. 4x
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
kiedyś też robiłem "kopię bezpieczeństwa" OF i nici... kopiowało z 3h i nie odtwarzało... (szczegółów nie pamiętam bo to było dosyć dawno ale wiem że nie działało
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.:Never Again:.
Data rejestracji: 07.02.2004
![]() |
Bo jak Twoja nagrywarka nie obsługuje szybkiego pomijania błędnych sektorów to robienie obrazu płyty zabezpieczonej SafeDisc 2.x może trwać baaardzo długo
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, gdzieś było na forum że OF była zabezpieczona SafeDisc 2.x & Fade.
|
![]() |
![]() |
|
|