![]() |
Cytat:
|
Miałem zamiar kupić ale jak singiel 4/5 godzin to nie wiem czy tej stówy nie lepiej przepić :haha: pewnie dłużej by bolała głowa,mullti ponoć też ssie :>
|
Jutro premiera Medal of Honor. Zabezpieczenie to SecuROM v8.02.0010. Będzie miał okazję ktoś testować czy da się uruchomić z virtuala? i czy Alcohol lub DT będą bloklistowane?
|
Źle wróżę dla Wiedźmina 2 :> http://polygamia.pl/Polygamia/1,1071...racy.html?bo=1
|
Cytat:
|
Pewnie tak , bo ten starszy kupuje tę gazetkę.A jakieś inne gry? mam ich trochę może znajdę coś u siebie.
|
Moze twoja wersja byla z cd action;)
|
Mam te 2kopie (zawsze robię w razie zniszczenia) są to Fort i World Party jest to na cd i analizator Alcohola podaje że nie są zabezpieczone ,albo nieznane zabezpieczenie ;) nie pamiętam czym robiłem te kopie.Oryginały ma starszy bratanek.:fiu:
|
Akurat ta
CD-Checks + ReRoute [MULTI] SafeDisc v2 [POLISH] |
Znam tylko nie pamiętam którą część ma bratanek-nie wiem czy jest to zabezpieczone bo dał drugiemu , młodszemu kopię ;)
|
Ani rusz, bo katalog data jest na cd, ale nie znaczy ze nie da sie tgo obejsc. Wormsow nie znasz?? Wstyd;)
http://www.google.com/images?client=...N&hl=pl&tab=wi |
Nie znam :> to nie dla dzieci czasami? i co faktycznie bez płyty ani rusz ???
|
Jak tak bardzo chcesz to np worms world party - nie pytales o nowa gre;)
|
A co to za gry które to w pełni nie instalują się na HD ??? pierwsze słyszę więc podaj tytuły :> Co do zabezpieczeń to z tym jest różnie i zależy od producenta .Ty wspomniałeś Wiedźmina-dla mnie to chłam :taktak: mam edycję kolekcjonerską to wiem co mówię , więc czy ma toto zabezpieczenie to mnie nie interesuje pograłem trochę,i gdzieś tam się wala.Są lepsze gry :D i np.taki Rainbow Six Vegas nie jest zabezpieczony, i nie wiem czy jest gdzieś tam na Torrentach bo mam oryginał! jedynka mi się spodobała więc i kupiłem dwójkę.Nie każdy jest złodziejem , albo Battelfield Bad Company 2 posiada zabezpieczenie-ale podczas instalacji można wybrać czy ma działać z płytą czy bez.:P
|
Cytat:
Swoją drogą -to dla mnie powinien być standard że każdy produkt powinien mieć mechanizm zabezpieczeń nie wymagajacy płyty -płyta jako nośnik jest delikatny (szczególnie jak ma się dzieci -ci co maja wiedzą o co chodzi i jak może wyglądać płyta dosłownie po miesiącu użytkowania przez pociechy). Płaci się za profukt -rzecz wirtualna -a nie za fizyczna płytkę. Patrzcie jak fajnie rozwiązany jest Wiedźmin. Instalujesz -zabezpieczenie jest weryfikowane z oryginalnej płyty podczas instalacji. Potem nagrywasz ostatni patch i płyta do schowka a ty grasz kiedy chcesz bez płyty. I jak to w życiu -kto chce spiracić -ten spiraci. Sprzedaż przy odpowiedniej jakości produktu i odpowiednim marketingu i tak się świetnie sprzedaje. Jest pewna grupa graczy których nie usprawliwiam ale tak jest -nie kupią gry w ciemno -nawet demo jest zamało dla nich. Ale jeśli się przekonaja to ja kupią -gdyby przez zabezpieczenia nie przejścia nie mogli jej najpierw wypróbowac to produkt i tak być się dla nich nie sprzedał, a tak przynajmniej te kilka tysięcy sprzedanych sztuk firma ma do przodu. Zresztą idą nowe czasy, bedzie coraz więcej produktów w sektorze gier i producenci będą wręcz wciskali wersję podstawową po to aby zdobyć graczy -a dopiero potem będą wydawane dodatki i uzupełnienia odpłatne (a przez sieć a nie w sklepie). To będzie zupełnie inny model sprzedaży. Coś jakby Diablo II za free a dodatek Pan zniszczenia za opłatą do ściągnięcia z sieci. Wersje na nośnikach będą w wydaniach eksluzywnych jako rzecz na prezent albo dla kolekcjonerów. Zobaczymy :-) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:49. |