![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
![]()
tak jak to na ghost_mode'a przystało znów będę testował nowy soft...
już bya mowa o przeróżnych programach teraz nadszedł czas na http://www.gamejackal.com/about.asp game jackal - czyli cos co pozwala grać w gierki itp bez CD ... przeszukałem forum i nie spotkałem się z tym programem więc za kilka dni możecie spodziewać sie krótkiej recenzji ![]() pozdrawiam ---------------- edit: program w wersji 2.6 łatwy w instalacji i obsłudze, wybieramy aplikację (czytaj grę), która ma nam działać bez płyty nizbędny bedzie oryginał lub działająca kopia tworzymy profil który za pirwszym razem pobierze informacje z płyty potem mozemy już wyjąć płytę - klikamy na profil a gra sie uruchamia bez cd w napędzie ![]() prog działa z securomem 5 (Half-Life 2) securom 7 (gta san andreas) radzi sobie z NFS Underground 2 także najnowszy SAFEDISC 4.6 nie stanowi problemu (NFS: MOST WANTED) jak dla mnie jedyną wadą programu jest to ze musi on być zainstalowany cały czas a nie ma mozliwości stworzenia jakiegoś exe, który byłby niezależny i działał na komputerach znajomych kolejną wadą tego, ze program musi być cały czas uruchomiony jest kwestia blacklistowania - niektóre aplikacje go wykrywają ! jak dowiem sie coś jeszcze to dopiszę... niestety jak narazie nie miałem jeszcze okazji przetestowania go na zabezpieczeniu typu STARFORCE 3.X
ghost_mode (at) wp . pl ![]() Ostatnio zmieniany przez Ghost_mode : 22.11.2005 o godz. 21:52 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|