![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.12.2005
![]() |
Atlas Route do auta.Kopia bezpieczeństwa.
Witam.Mam orginalny ATLAS ROUTE 2005 do samochodu i boje się ze się w końcu płytka zepsuje i chciałbym zrobić kopie bezpieczeństwa.
Jestem Laikiem więc proszę o wyrozumiałość. Mam Clony XXl i on mi pokazuje ze zabezpieczenie to: SafeDisk V2 Jest tam 5 czaszek. Mam nagrywarke LG DVD 4165BBU. I teraz mam Alcohol 120 ver. 1.9.5 full ![]() No i mam zrobić kopiuj: i ustawić PROFIL tam na SafeDisk V2?Tak wyczytałem z tego artykułu. I po kłopocie? Jaką prędkością nagrywać i jaką odczytywać tą CD? 4-8x?.Bo wcześniej w NERO już chyba 10 plytek poszło na marne. Zapisywanie na RW nie daje rady bo GPS nie czyta. A na wirtuala też niezbyt bo nie mam jak sprawdzić czy działa.Musiałby być jakiś emulator a raczej nie ma. Z góry dzięki za podpowiedź. No i czy rodzaj płyty ma znaczenie?Znaczy jest jakaś różnica czy nagram to na TDK czy na ESPERANZE czy PLATINUM....? Z góry thx za podpowiedź. Pozdrawiam. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|