![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak pisze wyżej - w tej grze jest autosave tak więc jest to spore utrudnienie , bo ciągle musisz grać od początku -no chyba że jesteś miszcz i przejdziesz grę w jeden dzień.
Ja oryginałów mam 127 ![]() +gra się w gry bez płytki +jak gra przypisana do konta , to można ją ściągnąć nawet jak nie ma się już płyty +ściągają się same aktualizacje,nie trzeba szukać w google- to są plusy ![]() -jak nie ma się neta to dupa(a są jeszcze białe plamy w PL) -jak ma się gówniany(limit) net jak ja to ten Steam wqurwia bo zawsze coś dociąga i nie można grać ![]() Mi net się s*******ił-mam duży PING(300) tak że nie mogę grać online np. w BBC2 - zacząłem więc znowu kupować gry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Część mojej ''kolekcji'' Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 15.03.2015 o godz. 11:59 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
BATMAN TAS Wreszcie w Polsce na DVD | Air | Film i Muzyka | 3 | 07.08.2006 12:57 |
Batman Początek (Batman Begins) | MacGyver | Film i Muzyka | 28 | 20.09.2005 20:04 |
Batman Begins Trailer w HDTV | Calme | Film i Muzyka | 6 | 04.07.2005 20:47 |
Batman Begins (poczatek czyli pierwsza czesc dopiero jako ostatnia ) | legion | Off topic | 3 | 11.01.2005 18:42 |