Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 23.09.2011, 05:30   #10
DejaVu
Guru

Data rejestracji: 23.08.2008
DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Jak pisze wyżej - w tej grze jest autosave tak więc jest to spore utrudnienie , bo ciągle musisz grać od początku -no chyba że jesteś miszcz i przejdziesz grę w jeden dzień.
Ja oryginałów mam 127 w nie które jeszcze nie grałem/ukończyłem mnie czasem też wqurwia Steam - nie powiem w pewnym względzie nawet mi się podoba bo:
+gra się w gry bez płytki
+jak gra przypisana do konta , to można ją ściągnąć nawet jak nie ma się już płyty
+ściągają się same aktualizacje,nie trzeba szukać w google- to są plusy

-jak nie ma się neta to dupa(a są jeszcze białe plamy w PL)
-jak ma się gówniany(limit) net jak ja to ten Steam wqurwia bo zawsze coś dociąga i nie można grać szybki net -to nie ma problemu ściągnie się i grasz. To minusy.
Mi net się s*******ił-mam duży PING(300) tak że nie mogę grać online np. w BBC2 - zacząłem więc znowu kupować gry w tym miesiącu kupiłem ich 13 i 4 z nich są w Steam -chciałbym pograć w nie w Singla i dupa bo coś codziennie się ściąga robię to tak wcześnie rano -bo w dzień to nie ma szans-jak odpalę Steam to wtedy nie mogę nawet włączyć FF Założyłem nawet temat na ''podejrzanym''(czytaj pirackim) forum-jak ''spiracić grę'' no i wielkiego odzewu nie ma jeden gość odpisał że za pomocą Pheoniksa ale też są jakieś problemy -no i druga sprawa że ja nie znam się na takich sprawach-nigdy nie musiałem tego robić a np.w Metro2033 lub Alien Vs Predator chcę zagrać w singla.
Część mojej ''kolekcji''

Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 15.03.2015 o godz. 11:59
DejaVu jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: