![]() |
A czy napisanie takiego maila to jakoś wykańcza psychicznie i czasowo? Chwila roboty, załączyć plik, czekać. Najwyżej nic z tego nie będzie. Nie wszystkie studio są na tyle zepsute marketingiem, że dialog z graczem-klientem jest zerowy. Czy takie jest Rocksteady to się może okazać. Czytałem o przypadkach gdzie deweloper odsyłał save.
|
Berion myślisz, że im się zachce naprawiać n-tej osobie save? Sądzę, że takich maili jest dużo i nie tylko w tej sprawie. Więc jak coś nie działa to najprościej wydać patcha, a gracze niech się sami martwią.
|
Chodzi o to:
Wyślij save'a (nie używałem nigdy Steamu, ale nie sądzę aby save był na serwerze robiony zamiast lokalnie) do dewelopera Batmana: Arkham Asylum, czyli do Recoksteady. Napisz w treści że jesteś zawiedziony i prawdopodobnie już nigdy nie kupisz ich żadnej gry, mimo że zastanawiałeś się nad kupnem nadchodzącego Batman: Arkham City. Opisz błąd który występuje (czyli jakie czynności wykonywałeś, jak wygląda bug, na jakich wersjach itd.) i zapytaj czy nie naprawiliby save'a (czyli np. czy nie przesunęli by eventu na np. drugą fazę tej ucieczki lub najlepiej za event z ładunkami wybuchowymi, które wysadzają podłogę pod Crockiem w ostatniej fazie ucieczki, tym samym go zrzucając do szamba). Social hacking. ;] - - - A Jou scalił dwa Twoje po sobie posty, więc dobrze zrobił. |
Cytat:
Ps. i poproszę o instrukcję jak się cytuje selektywnie,a nie czyjąś całą wypowiedź jak i również dodaje się cytaty innych osób -strasznie tu jest to zagmatwane , więc nie wiem jak to się robi-i wqurwia mnie joujoujou że moderuje MOJE postyk***a |
Więc masz po prostu pecha. Wyślij do dewelopera z f*ckami, może Ci naprawią. ;)
|
Cytat:
środkowe pudełko-kopie gier ,filmy, muzyka,zdjęcia ,tapety dolne pudełko-pliki z neta,cukierki,patche ,gry z cdaction,płytki z gazet które kupowałem jak nie miałem neta . Cytat:
|
Cytat:
|
Najlepsza jest ta kolekcja po prawej stronie na dolnej polce:)
|
Jak pisze wyżej - w tej grze jest autosave tak więc jest to spore utrudnienie , bo ciągle musisz grać od początku -no chyba że jesteś miszcz i przejdziesz grę w jeden dzień.
Ja oryginałów mam 127 ;) w nie które jeszcze nie grałem/ukończyłem mnie czasem też wqurwia Steam - nie powiem w pewnym względzie nawet mi się podoba bo: +gra się w gry bez płytki +jak gra przypisana do konta , to można ją ściągnąć nawet jak nie ma się już płyty +ściągają się same aktualizacje,nie trzeba szukać w google- to są plusy :D -jak nie ma się neta to dupa(a są jeszcze białe plamy w PL) -jak ma się gówniany(limit) net jak ja to ten Steam wqurwia bo zawsze coś dociąga i nie można grać :sciana: szybki net -to nie ma problemu ściągnie się i grasz. To minusy. Mi net się s*******ił-mam duży PING(300) tak że nie mogę grać online np. w BBC2 - zacząłem więc znowu kupować gry :) w tym miesiącu kupiłem ich 13 :fiu:i 4 z nich są w Steam -chciałbym pograć w nie w Singla i dupa bo coś codziennie się ściąga :sciana: robię to tak wcześnie rano -bo w dzień to nie ma szans-jak odpalę Steam to wtedy nie mogę nawet włączyć FF :buu: Założyłem nawet temat na ''podejrzanym''(czytaj pirackim) forum-jak ''spiracić grę'' :rotfl: no i wielkiego odzewu nie ma :( jeden gość odpisał że za pomocą Pheoniksa ale też są jakieś problemy -no i druga sprawa że ja nie znam się na takich sprawach-nigdy nie musiałem tego robić :nie: a np.w Metro2033 lub Alien Vs Predator chcę zagrać w singla. Część mojej ''kolekcji'' |
Ech.....Nie czytałem wątku ale od razu napisze o co biega. Nie uznaję steama, Games for Windows (czy jak to się nazywa) i wszelkich innych "do aktywacji gra wymaga połączenia z netem". Mam swoje powody (pisanie o nich zajęłoby mi za dużo czasu). Teraz więc moje pytanie: czy mając kompa bez dostępu do neta jest sposób na odpalenie ORYGINALNEGO Batman: Arkham Asylum? Nawet jeśli się da w sposób nie do końca, hm, uczuciwy, prosze napisać. mam w domu prawie 400 gier, same oryginały ale te ich "zabezpieczenia", steamy i inne bzdety to robienie mnie, uczciwego człowieka w bambuko. Prosze o odpowiedź i pomoc jeśli się da.
|
Właśnie jest tu auto save- kurde jakie to jest głupie :sciana: nie mogli zrobić aby gra zapisywała się normalnie? Chyba sobie odpuszczę granie w tę grę.
|
Nie wpadaj pod wodę. ;)
Chyba, że dzieje się to automatycznie. No to cóż, nie masz wyjścia. Trzeba było robić kopię save'ów (na konsoli jest auto-save, na PC chyba też [?]). Skończyłem grę trzy razy na PS3 i nie miałem żadnych problemów (nie pamiętam, na jakiej wersji, ale jakieś łaty były). |
No i dupa-46% gry jestem w jaskini Croca mam już te wszystkie zarodniki kamera zmienia położenie ja mam uciekać-wpadam pod wodę i nie ginę :sciana: nie mogę wyjść a jak wybieram kontynuację to dzieje się do samo k***a mam grać od nowa??
|
Nie wiem czemu ale musiałem utworzyć nowe konto XLive ??? na starym mogłem grać tylko offline :sciana:
|
To chyba jasne jak nie ma napisane jaki profil-to wybierasz to na zwykłym czy własnym tylko żeby zaznaczyć 1x i pomijaj błędne sektory.
Przecież to jest robota chybił trafił -chałtura :)w każdej wersji zabezpieczenia sektory są inne i kąty inne -nie zawsze napęd potrafi poprawnie odczytać wszystkie dane-więc nie dziw się że raz się uda raz nie -trzeba walczyć do skutku -czasami kilkanaście napędów wypróbować . A mini-image wszystkie robi się tak samo -bo chodzi o fizyczne parametry tylko. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:42. |