![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Battlefield 1942
Witam, ściagnałem z sieci gre battlefield 1942. Dwa pliki typu bin i dwa cue. Emulowałem je w programie DAemon Manager V3.20 i w pewnym momencie w czasie instalacji 1 plyty wyskakuje mi bład: "Specified component cannot be found in the media. An attempt was made to access a component that does not exist in the named media" Nagrałem tez to na płyte wysakuje podobny bład lub ze nie moze odczytac czesci niektórych plików. To jest zle zrobiony obraz czy ja cos robie nie tak ? Dzieki za pomoc.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.11.2002
![]() |
Możliwe że coś się spierdzileliło przy ściąganiu miałem tak pare razy.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
wrocil niedawno
Data rejestracji: 10.09.2002
![]() |
ja niedawno mialem podobny problem z Age of Mythology. wciaz dostawalem komunikaty ze "nie mozna czytac z danego uzadzenia" lub "nie mozna skopiowac pliku".
niestety powod jest najprawdopodobniej prosty i brutalny. obraz plyty jest uszkodzony ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.03.2008
![]() |
A ja mam taki problem, ściągnełem battlefield 1942 demo multiplayer i chcę zrobic własny server jak juz zrobie (chyba zrobie) to nikt nie dochodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|