![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Bywalec
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() |
![]() Cytat:
--- Dobra ale wrocmy do tematu... cos mi sie zdaje ze cos mam nie-tak i nie wiem co... Battlefield 2. Mam ten cholerny obraz... biore kreator zapisu w Alcoholu a tam nawet nie mam opcji wybrania profilu ( ![]() ![]() Biore CloneCD a tutaj tez niespodzianka... nie moge nawet wlaczyc emulacji( ![]() ![]() Co jest do jasnej ciasnej ?? ;-( Ostatnio zmieniany przez Flash_Thunder : 23.06.2005 o godz. 14:52 |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Aopenowiec
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
Nie cieszę się z czyjegoś nieszczęścia tylko nie lubie Pl...
Kiedyś razem z kolegą kupowaliśmy nagrywarki w tym samym czasie. Ja kupiłem LTR 24102B a on Pl.. 2410a ja do dzisiaj pykam na ltr 24102b SD łącznie z 3.2 a ten pl... nieporadził sobie z her IV i dodatkami
#18 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
Co do profili to nie ma ich dla DVD w A 120%- tutaj wymagana est nagrywarka z pełna korektą EFM- na niej nagrało by sie poprawnie także bez profilu. W CloneCD da sie wszystko ustawic ale ja nie korzystam, więc nie podpowiem- jak go testowałem to stworzyłem własny profil. Szczegóły kopiowanie SD na DVD w CloneCD opisał @madmax2, poszukaj. |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.05.2003
![]() |
Cytat:
Najlepiej nagrac to na RW i sprawdzic (zainstalowac) na innym pc. |
|
![]() |
![]() |
#21 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Poniżej podaję linka do dyskusji o kopiowaniu SD 3.20 na DVd. Przy SD 4 powinno się przydać:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=50801 Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
#22 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() |
Probowalem to nagrac alcoholem na DVD+R TDK 8x (nagrane przy 4x) i kupa. Nie dziala
![]() Nagrywara: litek 832 Ostatnio zmieniany przez Rawi : 30.06.2005 o godz. 17:51 |
![]() |
![]() |
#23 |
Welcome In The Heaven
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() |
panowie...sprobujcie pioneer'a 109...bo mi pali gites :-)
bardzo dobry duet na ta gre jest wlasnie 109 i najnowszy clonecd (5.2.5.1)-bo nawet brother in arms napalilem ![]() pozdro
#24 |
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja tam wiem ze zadna tego nie wypali z originalu a jak macie pirata to i tak nie ma znaczenia , mozesz se nawet plikami w nero nagrac i bedzie dzialac po to jest dolaczony cukierek , Tak pale i dziala
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() |
Cytat:
Kolega poczyta regulamin. Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Madafaker
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() |
mam B2, od kolegi który ma przepaske na oku i drewnianą noge i po skanowaniu wychodzi takie cos
#28 |
![]() |
Co do SD 3.20.024 na DVD. Jest trochę prostszy sposób. Odczyt i zapis najnowszym Alcoholem.
Program będzie chodzić z kopii o ile mamy zainstalowany Clone CD, uruchomiony w trayu i z włączoną opcją "Ukryj nośnik CDR". W weekend korzystając z wizyty u szwagra potestowałem "Battelfield 2" z SD 4. Szwagier ma NEC 3520. Obraz zrobiony najnowszym Alcoholem i podpięty pod wirtuala chodzi bez problemu, jednak po nagraniu - niezależnie Clone CD, czy też Alcoholem na DVD+RW x 4 Verbatima nie chce chodzić, nawet z odpalonym Clone CD w trayu. Być może to kwestia nośnika. Pod koniec miecha zamierzam kupić "Brothers in Arms" na DVD z SD 4 (qrcze waham sie - 100 zeta, a opinie o tej grze są różne - jak ktoś grał niech da znać, czy warto) i ze względu na działalność mojego małego synka będę musiał zrobić kopię zapasową. Potestuję i dam znać. Pozdr.
![]() |
![]() |
#29 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.11.2005
![]() |
a udalo sie komus zrobic kopie tej gierki (bf2) na lg 4163b ??
nie wiem czy jest sens sie w to bawic, a nie zameirzam zmieniac napedu tylko dla jakiejs gry, ktora za jakis czas i tak mi sie znudzi... ps. po zainstalowaniu do gry najnowszego patcha jest problem w uruchomieniem (a w zasadziej jest to niemozliwe) gry nawet przy urzyciu gamejacka, ktory przed patchowaniem radzil sobie z gierka wysmienicie... gra ciagle pyta o plyte przy probie uruchomienia
#30 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
|