![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.06.2005
![]() |
Jak skopiować Queen On Fire?
Mam problem ze skopiowaniem płyty DVD z koncertem Queen, a dokładnie "Queen On Fire : Live At The Bowl"
Moja nagrywarka to Plextor PX 716A Jak chce przegrac plyte w Alcoholu to na pcozatku pokazuje mi sie to ![]() a potem są same błędy odczytu sektorów. Wydaje mi sie ze ta nagrywarka powinna skopiownaiu takiej plyty podolac, tylko wydaje ze ja cos mam zle ustawione. Z gory dzieki za pomoc EDIT dodam ze nie mam do wyboru zadnych profili w alcoholu...tak ma byc? ![]() a ClonyXXL nie wykrywa mi zadnego zabezpieczenia ![]() Ostatnio zmieniany przez Prz3mo : 21.06.2005 o godz. 18:13 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Po pierwsze Clony XXL jest emerytem i juz dawno warto go było zastapić A-Ray Scannerem.
Po drugie w A 120% nie ma wyboru profili dla DVD- warto natomiast zaznaczyć "ignoruj błędy odczytu"- no i zobacz co wtedy. EDIT: A DVD Shrink lub DVD Decrypter? Ostatnio zmieniany przez downloads : 21.06.2005 o godz. 19:36 |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() |
polecam DVDFab w jakiej kolwiek wersii lub CloneDVD i dotego jest niezbędny AnyDVD i masz problem kopiowania płyt DVD z głowy. Dodatkowo w ClonieDVD możesz wybrać co chcesz z filmu kopiowac a co nie . Dodatkowo AnyDVD usuwa zabespieczenia z płyt Audi CD .
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.06.2005
![]() |
wielkie dzieki za dobre rady
![]() |
![]() |
![]() |
|