![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#121 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
jeżeli jest tak jak mówisz to proponuję udać się na giełdę samochodową i/lub elektroniczną tam zawsze są magicy od tego typu spraw i jeżeli tam ci nie pomogą to raczej nikt juz nie da rady
najlbliżej mnie jest giełda we Wrocławiu... polecam wygląda na to że z jakiegoś innego powodu niż standardowy (wyciągnięcie kasy od klientów na nowy model urządzenia), został zmieniony standard zapisu tych map... ps. możesz też spróbować poszukać w autogiełdzie lub skontaktowac się z kims kto sie zajmuje bezpośrednio GPS-em np. firmy ochraniarskie ja juz nic więcej nie wymyśle pozdrawiam i powodzenia !
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#122 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.02.2006
![]() |
Ile Zajmuje Pamięci
Witam!!!
Ile Mb Zajmuje Prawidłowy Obraz Płyty Polska 2005-2006! Dzięki Za Odpowiedz!!! |
![]() |
![]() |
#123 | |
=[ "I HAVE RETURNED!" ]=
Data rejestracji: 28.12.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#124 |
Nowy na forum
![]() |
dobra sorki, chodzi mi o obraz płyty balupunkt dx, czyli ile miejsca zajmuje na płycie CD-R - POLSKA < CZECHY 2005-2006
Ostatnio zmieniany przez robwawa1 : 21.02.2006 o godz. 17:12 |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#126 |
Nowy na forum
![]() |
dzięki bo ma jakiś obraz 315 mb i nie wiem czemu taki duży? A czy ktoś odpalał kopie w Mercedesie na navi COMAND 2.0! U mnie raz chodzi płyta a raz nie, albo załaduje płyte a nie mozna wpisać adresu i tym samym zaplanować trasy! Czy ktoś próbował odpalać w tej navi?
Ostatnio zmieniany przez robwawa1 : 21.02.2006 o godz. 21:48 |
![]() |
![]() |
#127 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
@robwawa1 na jakiej płytce masz kopie?Merc jest wybredny jeśli chodzi o rodzaj płytek(kopie map) nie wszystkie dobrze czyta.
|
![]() |
![]() |
#128 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#129 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.09.2005
![]() |
Blaupunkt TravelPilot DX Polska-Czechy 2005/2006 Polski Lektor
Dziś po wielu nieudanych próbach i koszu pełnym zmarnowanych płyt
![]() ![]() ![]() ![]() Ustawienia: CleneCD - Wersja 5.2.6.1 PL Profil - SafeDisc_3.x.ccp Prędkość odczytu - max Prędkość nagrywania - 8x Nagrywarka - Lite-On SHW-16H5S LIGHTSCRIBE OEM Płyta CD-R80 TDK. Życzę i Wam tego. |
![]() |
![]() |
#130 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.02.2006
![]() |
Witam wszystkich mam do was pytanko mam w samochodzie audi a4 dużą navi dvd i audi nie ma jeszcze plyty polski do tego , kiedys w bmw robilem taki myk ze starą plyte cd wsadzilem do nowej navi dvd i wszystko chodzi elegancko , wiec szukam plyty cd do mojej navi z polska mapa lub moze ktos z was potrafi zrobic polska mape na dvd do audi , jak ktos cos wie prosze o info
|
![]() |
![]() |
#131 |
Nowy na forum
![]() |
No i mi też się udało Polska - Czechy 2005/2006 kopia w clone cd, nawigacja comand 2.0 mercedes, praktycznie chodzi na nośnikach każdej firmy!!! Pozdrawiam!!!
|
![]() |
![]() |
#132 |
Nowy na forum
![]() |
Romek70 jak możesz to daj jakieś namiary na tego polskiego lektora!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.02.2006
![]() |
Problemy z kopiowanie plyty z polskim lektorem 2005/2006
Może komuś udało się skopiować płytę nawigacyjną Blaupunkt Polska/Czech DX z polskim lektorem 2005/2006 w innym programie niż Alkohol lub CloneCD. Wypaliłem już chyba 30 szt różnych płytek - rózni producenci. Próbowałem różnych ustawień i nic. Płyta nie dział w C klasie 220 CDI z 2003 roku. Raz na płytce TDK zainstalowała się płytka ale niestety nie udało się ustawić żadnego adresu bo pojawił się komunikat bym włożył płytę nawigacyjną. Nagrywałem ją Alkoholem 120 na ustawieniach SD 2/3. Wypalona płytka za pomocą CloneCD 5261 z profilem SD_3.ccp niestety nawet nie zaczeła się instalować. Korzystam z napędu NEC w kompie Fujitsu Siemens L1310 G. Co ciekawe "oryginał" z którego próbowałem dokonać kopi jest nagrany na TDK i chodzi bez żadnych problemów.
Jest jeszcze inna sprawa płytki które nie działają u mnie działają np. w ML z 2003, w S klasie z 2002 i tam nie ma problemu. Może macie jakieś sugestie co do programu którym mógłbym taką płytkę skopiować ? Z góry dziekuję nawet za najkrótsze sugestie. P.S. Może ktoś ma jakiś inny profil do CloneCD który wykonuje poprawną kopie tej płytki ? |
![]() |
![]() |
#134 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
@formengdynia
kopię z kopii raczej nie zrobisz - niezbyt często się udaje i nie liczyłbym na to.
#135 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.02.2006
![]() |
Problemy z płytą nawigacyjną
Rozumie, ale Blaupunkt nigdy oficialnie nie wydał płyty nawigacyjnej Polska/Czechy 2005/2006 z Polskim lektorem, wiec raczej trudno kopiować z oryginału - chyba zgodzisz się ze mną ?
|
![]() |
![]() |
|
|