![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#166 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2006
![]() |
mapa dx
Witam! Udalo mi sie nagrac kopie (polska 05\06 DX) zapasowa w clonie z safe disc 3x. Niestety udalo sie nagrac tylko jedna poprawna kopie, reszta na tych samych ustawieniach i nagrywarce nie chodzi!!!! Jak sie patrzy na plyte to ta co chodzi rozni sie od pozostalych kopi tym ze odleglosc zaczetego zapisu (od srodka plyty) jest inna (mniejsza przerwa)!!!! Czy ktos wie o co w tym moze chodzic. Dzieki za odp.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#167 | |
paproć
Data rejestracji: 31.05.2002
![]() |
Cytat:
jaki nosnik? jaki naped? jaka navi (marka i model fury)? zacznij od pierwszego.
![]() |
#168 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.03.2006
![]() |
Jesli masz nawigacje i nie wiesz jaki typ p***322;yt jest z nia kompatybilny lub potrzebujesz pomocy zwiazanej z systemem nawigacyjnym - napisz
l u k e d j @ w p . p l |
![]() |
![]() |
#169 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2006
![]() |
Polski lektor
Słuchajcie mam mapę DX z polskim lektorem, ale przyszło mi do głowy aby dane z płyty zawierające polskiego lektora (kilka plików) wstawić np. do płyty z mapą niemiec tylko nie bardzo wiem w jakim programie wyedytować obraz płyty i podmienić te pliki, tak aby nie stracić tego zabezpieczenia safedisc.
Co wy na to ?? ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Bywalec
![]() |
nie musisz tego robic, wystarczy wlozyc plyte z tego samego rocznika (2005/06)
i polski lektor zostaje. jednak gdybys chcial to zrobic to czeka Cie troche zabawy ale da sie to zrobic podmieniajac pewne pliki w obrazie |
![]() |
![]() |
#171 |
Nowy na forum
![]() |
OK - dzięki za odpowiedź i informację. Jeszcze dzisiaj wieczorem spróbuję czy po włożeniu mapy np. niemiec na której nie ma polskiego lektora navi będzie gadać po polsku.
Opiszę wyniki testu. |
![]() |
![]() |
#172 |
Bywalec
Data rejestracji: 30.09.2003
![]() |
Witam,
Kupilem oryginal PL, CZ 2005/2006 z Allegro za 699 PLN ale tam nie ma polskiego lektora!!! Da sie go samemu wgrac do backup'u plyty? Pozdrawiam, Jacek |
![]() |
![]() |
#173 |
Bywalec
![]() |
polskiego lektora nie znajdziesz na orginalnej plycie. napisz na
l u k e d j @ w p . p l powiem Ci jak to zrobic bo na forum nie mozna takich rzeczy pisac |
![]() |
![]() |
#174 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.02.2006
![]() |
Wie Kto***347; Wko***324;cu Gdzie Mozna Znale***347;***263; Polskiego Lektora ?? Ci***261;gle przewija sie to pytanie ale nikt nie odpowiedzial.
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.02.2006
![]() |
jezeli ktos ma mape z polskiem lektorem prosze o wskaz***243;wki na maila: ruta87@o2.pl. z gory dzieki
|
![]() |
![]() |
#176 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2006
![]() |
mapa do audi a8
witam
czy może ktoś mi pomóc jaka mapa navi do audi a8 rok 99 i skąd gdzie mogę dostać mape polski oczywiście kopie,ściągnołem pare i nie chcą iść .. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#178 |
Bywalec
![]() |
a na pewno masz wersje dx ?
w 99 montowali jeszcze rns |
![]() |
![]() |
#179 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2006
![]() |
Cytat:
nie wiem jaki to jest dokładnie system ale jest to nawigacja z dużym wyświetlaczem w desce rozdzielczej była tam niemiecka płyta navi i oznaczona travelpilot dx włożyłem polską i nic nie idzie..czy wiesz ile mb zajmuje polska mapa na płycie?? pozdrawiam jest to taka navi.. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=93770494 Ostatnio zmieniany przez gibon124 : 03.04.2006 o godz. 09:47 |
|
![]() |
![]() |
#180 |
Bywalec
![]() |
jesli wyjeles plyte dx i ona tam dzia***322;a***322;a to musi byc nawigacja dx. ten drugi rodzaj wyglada identycznie i rozni sie softem i polska na nim nie ruszy.
do Twojej navi pasuje polska mapa z polskim lektorem i polske menu. jesli nie widzi Ci plyt to moze byc brudny laser - nie polecam czyszczenia p***322;yta czyszcz***261;ca tylko mechanicznie - najlepiej w jakims zakladzie rtv. pozdrowienia |
![]() |
![]() |
|
|