![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() |
cactus 200.0.4- 3.0 build 12b - kopia bezpieczenstwa nowej plyty massive attack
wie ktos jak przegrac nowa plyte massive attack? zabezpieczenie jest wykrywane przez clonyxxl cactus 200.0.4- 3.0 build 12b czytalem o nim i wyczytalem jedynie, ze mozna je polamac uzywajac nagrywarki hp ktorej nie posiadam . interesuje mnie jakiekolwiek nawet na mp3, a niestety mimo usilnych staran nie moge nic zdzialac. jesli ktos ma jakies pomysly lub poprostu wie jak to zrobic - PROSZE O POMOC!!!
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
aha... dodam jeszcze, ze plyte sprawdzalem jedynie clonyxl niczym innym, ale gdy przeczytalem opis tego zabezpieczenia to w pelni pokrywal sie z objawami przy moich, jak sie okazalo nieudolnych, probach jej skopiowania.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Wloz plyte do wiezy, nastepnie polacz wieze z komputerem (kabel ktory bedzie szedl do kompa wsadz do wejscia AUX, uruchom rejstrator dzwieku, cool edit lub cokolowiek co przeczwytuje dzwiek, nacisnij PLAY NA wiezy i nagrywaj
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
rozpatrywalem takie rozwiazanie, ale czy nie mozna jakos inaczej polamac tego zabezpieczenia?!? tak bardziej, ze sie wyraze TRADYCYJNIE. poprzez sam komp.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Registered
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Hej
Ostatnio męczyłem się z najnowszą płytą Roda Stewart'a zabezpieczoną w ten sam sposób. Nic się jej nie imało - CloneCd, Nero, EAC, Cdex). W niektórych przypadkach udawało się ripowanie do wav'ów ale bez pierwszego i ostatniego utworu, pierwszy nie chciał się "zaczytać", a ostatni wychodził z błędami. W końcu wpadłem na pomysł, żeby spróbować wykorzystać starego poczciwego Winampa. Korzystając z wtyczki CD-Reader v 1.91 z odpowiednimi ustawieniami udało mi się wszystkie utwory zgrać do wav'ów. Reszta była już prosta. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
dzis postaram sie to przetestowac... jak tylko znajde chwilke czasu.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
maciek - czy moglbym prosic o zamieszczenie tu, lub poslanei na maila sid_1@o2.pl tej wtyczki? dla dobra ogolu lepiej zamiesc ja tu...
dzieki
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Pierwsze primo: z artykulu, o ktorym wspomina arcima (link na okladce cdrinfo) wynika, ze kaktusa da sie skopiowac "KAZDA nagrywarka, obslugujaca pelne DAO-RAW+96"
Drugie primo: Popieram Sida, wtyczke do winampa trzeba upublicznic ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
hmmm.. cactusa - tak - starego sie przetnie kazda nagrywarka - nowy jest dosc wredny i czyta sie tylko na niektorych kompac(do tego na prawdopodobienstow odczytu ma wplyw wersja zainstalowanego media playera!) - i to jest niestety tak cactus
![]()
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
A fuuuuuuj...!
|
![]() |
![]() |
#11 |
Registered
![]() |
Zgodnie z życzeniem udostępniam wspomnianą wtyczkę. Niestety gdzieś "zaginęła" jej instalka. Trzea ją rozpakować do \winamp\plugins.
U mnie zadziałała przy następujących ustawieniach : |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered
![]() |
Upps. Jeszcze tylko ta wtyczka :
Ostatnio zmieniany przez Maciek : 18.02.2003 o godz. 15:14 |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
dziekuje
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
hmm... widze, ze moj debiut tutaj chyba wypadl dosc dobrze :-) ciesze sie z tego i dzieki wszystkim za pomoc. zaraz bede testowal wtyczke do winampa... jak bede mial sile po 13h pracy dzisiaj... i dam znac jak rezultaty.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
![]() |
maciek - widze, ze posiadamy taka sama nagrywarke... ja wlasnie przymierzam sie do zmiany na plextora, bo na powrot do yamaha niestety sie spoznilem :-(
|
![]() |
![]() |
|
|